Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most szakítsak vele csak ezért?

Most szakítsak vele csak ezért?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nő akivel együtt vagyok 1 éve, már össze is költöztünk. Csak a lányával van baj, aki 13 éves. Például amíg aludtam reggel hagyott egy üzenetet mielőtt elment:"Ha megint arra jövök haza, hogy tele füstölted az egész házat, én kikötözlek egy villanyoszlophoz, felbérelek egy csövest aki rajtad fogja eloltani az összes cigarettádat, és csak azért még bele is fog füstölni a pofádba. Ha már a minimálbéredet dohányra költöd, legalább annyit megtehetnél, hogy kisétálsz arra a cseszett erkélyre, amire egyébként felhívom a figyelmed, ugyanis három lépésre van tőled! Röviden: apádat kényszerítsd passzív dohányzásra." Tehát hogy dohányzom kész tragédiaként éli meg, és szerinte kihasználom az anyját. De nekem már elegem van, mindig talál valamit amiért leszidhat, hiába üvöltök rá, egyszerűen kiröhög. Pedig mindig itt van nála 10-20 ember ha éppen itthon van, és hallottam beszélni a barátaival, velük annyira kedves, hogy nem is ismertem rá, egyszerűen imádják az emberek. De már nagyon elegem van, pedig szeretem az anyukáját. Ő is próbálja fegyelmezni(vele viszont nagyon illemtudó, velem viszont képes volt még ő előtte is ordibálni)de nem hallgat rá engem illetően..

51/F

2011. júl. 23. 19:57
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
90%

"értem én, hogy sokan féltik a mindenhezjogavan-úrikisannyszonyt"

Miért, mert a saját otthonában nem szeretne füstöt szívni, holott ezt többször kérte attól, aki most költözött oda? Ráadásul maga a kérdező írja, hogy másokkal és a saját anyjával kedves, illemtudó, tehát inkább a pasival lehet valami probléma, hogy vele ilyen ellenszenves a lány.

2011. júl. 23. 20:56
 32/52 anonim ***** válasza:
61%
Helyesen tette a csaj! Én is megmondtam volna a magamét, kinek hiszi ő magát?! Nem az ő háza, ő csak itt van, mert anyunak tetszik, szóval velem ne ordibáljon! Még a szüleim se ordibálnak velem, nemhogy egy idegen! És "kedves kérdező", te vagy itt a hibás, és ha a 13 éves okos lányt kérdeznéd, a válasza tuti a szakítás lenne :D Én azt mondom, vegyél vissza a modorodból, ne képzeld magadat istennek, csak azért, mert te vagy a férfi és te vagy az idősebb! Ami igaz, az igaz, kortól függetlenül, és megérdemelted a levelet! Én legközelebb békát tennék a párnád alá, ha nem hagynád abba XD
2011. júl. 23. 20:58
 33/52 anonim ***** válasza:
43%

mind a ketten hibásak vagytok.

te azért, mert bennt cigizel (én dohányos vagyok, egyedül élek, de az erkélyre szoktam járni, ne legyen már cigifüstös az egész ház).

ő azért mert ilyeneket ír.

ezentúl dohányozz kint, az anyjának meg mutasd meg a levelet, milyen udvarias a lánya.

ezért elhagyni felesleges a nőt ...egy kis taknyosért...

20/L

2011. júl. 23. 21:13
 34/52 anonim ***** válasza:
73%

13 eves sokkal ertelmesebb, mint az 51 eves. Ez az eset all fenn itt.

En sem turnek el dohanyfustot a lakasban, azt meg foleg nem, hogy a ferjem/apam/mostohapam vagy akarki az egesz fizeteset erre koltse. Uvoltesz ra? Nagyon kulturalt lehetsz...tudod, lehet kulturaltan meg nem kulturaltan dohanyozni. Vannak olyan emberek, akikrol meg sem tudod mondani, hogy dohanyoznak, mert vannak annyira tekintettel magukra es a kornyezetukre, hogy kimennek dohanyozni, igy a ruhak, butorok nem veszik at a dohany szagat. Nem tudom, hogy mit kell ezen a lanyon fegyelmezni, mikor teljesen igaza van...

Nagyapam tudorakban halt meg. Nem sokkal volt idosebb nalad, ugyhogy idoben allj le. Legalabb menj ki. Minden ertelmes, kulturalt ember igy tesz!

Az ember azzal kedves, aki megerdemli. Te nem tudod kierdemelni, ha a penzedet cigire koltod. Nezz magadba!

2011. júl. 23. 21:33
 35/52 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen megértem a kiscsajt,gondolom nem egyszer,nem kétszer kérte,hogy ne dohányozz bent,ha az ember szépen kér valamit és nincs változás,az bizony dühítő tud lenni,szóval nem kell meglepődni a levélkés akción.Főleg ilyen esetben.És tényleg elgondolkodtató,amit maga a kérdező is leírt,mindenki mással jóban van a kiscsaj,szeretik,csak pont a kérdezővel vannak kisebb konfliktusai...
2011. júl. 23. 21:40
 36/52 anonim ***** válasza:
93%
Még jó hogy igaza van, ez az ő egészségére is káros, nem utolsó sorban te vagy az új a "családban", neked kell alkalmazkodni. Gondolj már bele, utálja a cigi szagát is és te még arra sem vagy képes hoigy minej az erkélyre.
2011. júl. 23. 21:43
 37/52 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon rossz példát hoztál fel a kislány viselkedésére.Miért pont ezt dohányzós megmozdulását választottad?
2011. júl. 23. 21:49
 38/52 anonim ***** válasza:
62%
Mert lehet a többivel még jobban beégne a kérdező :D
2011. júl. 23. 22:12
 39/52 anonim ***** válasza:
Ezel: :-D
2011. júl. 23. 22:19
 40/52 anonim ***** válasza:
23%
A mai gyerekek mindent megtehetnek. Megverhetik, leköphetik a tanárt, tiszteletlenek lehetnek az idősebbekkel is. Pontosan az ilyen emberek miatt lettek ilyenek, mint sok válaszadó, aki a 13 éves szemtelen kölyköt védi. Ha én gyerekkoromban tiszteletlen voltam,(ha igazam volt, ha nem)anyám jól szájba vagdosott. És nagyon jól tette! Aki a 13 éves gyerek magatartását helyesli, az éljen vele és nyalja ki a seggét! (asszem ha velük csinálná ezeket, akkor fel lennének háborodva) Amúgy , abban igaza van a lánynak Kérdező hogy figyelj jobban oda hogy ne zavarj senkit azzal hogy bagózol.Persze, ezt tisztelettel is előadhatta volna a neveletlenje.
2011. júl. 23. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!