Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom értékelni a...

Miért nem tudom értékelni a jóindulatait?

Figyelt kérdés

Tudom hogy bennem van a hiba ezzel tisztába vagyok de nem tudom miért jött ez ki!A párom mindent megtesz értem,mindent megvesz,kedves,aranyos,nagyon szeret de valamiért nem tudom úgy értékelni mint egy másik normális ember!Miért lehet ez?Hogyan tudnák ezen változtatni?Másnál is van ilyen probléma?

19/L

2011. júl. 23. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Es te szereted, te mindent megteszel érte?

Talàn egy kicsit ha szigorùbb lenne hozzàd,akkor értékelnéd, vagy ha kifognàl egy idióta pasit, akkor talàn tudnàd örökre értékelni,azt amit tesz érted.

2011. júl. 23. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Próbálj arra gondolni, hogy más mit megadna, hogy olyan pasija legyen mint neked.
2011. júl. 23. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Szeretem!Lehet hogy tényleg az is hiányzik hogy nem szigorú hozzám!De nem szeretném ha szétmennénk ,de igazad van ha kifognák egy olyat aki nem törődne velem meg nem szeretne akkor tudnám értékelni!De csak ez miatt nem szeretnék elválni tőle,de hogyan változtathatnák ezen?
2011. júl. 23. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Örûljél, hogy ilyen szerencsés vagy, hogy törõdik veled és kényeztet. Becsûld meg!
2011. júl. 23. 12:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is ezen vagyok!Meg sajnálom is mert akik előttem voltak barátnői mind kihasználta hogy mindent megvetettek vele meg meló után nem is pihent mert már minden fele vinni kellett őket....Én meg ilyeneket nem várok el tőle egyedül azt kértem hogy menjünk sétálni heti egyszer,meg én főzök,mosok takarítok rá!Szóval én nem használom ki úgy mint a régi barátnői!De valamiért nem mindig tudom értékelni az igyekezeteit!:(
2011. júl. 23. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Màr észrevetted, hogy vàltoznod kell. Itt az alkalom, hogy próbàlj te is olyan lenni vele, mint amilyen õ te veled. Ereztesd vele, hogy mennyire jól esik neked, hogy ilyen gondoskodó férj. Vigyàzz mert, ha egy elkényeztett nõ módjàra viselkedsz egy idõ utàn belefàrad es azt mondja, hogy miért csinàljam ezt, ha akivel élek nem örûl neki.
2011. júl. 23. 12:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Még nem a férjem,csak jegyben járunk!De már több mint 4 éve együtt lakunk és ebből már lassan 2 éve össze is költöztünk!:)
2011. júl. 23. 12:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Talàn tùlsàgosan egyszerû és jószivû a pàrod, ezért hasznàltàk ki elõtted a pàrkapcsolataiban.
2011. júl. 23. 12:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom de ő mindent megtesz reggeltől estig dolgozik még legtöbbször vasárnap is!És a volt barátnői még főzni sem főztek neki se semmit nem csináltak!Én vagyok az első olyan komoly barátnője akivel össze is költözött,eddig senkivel nem költözött össze!
2011. júl. 23. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor meg szedd össze magadat és ne nézd le. Csakis ilyesmi van benne, hogy nem értékeled,amit tesz érted.

Talàn gyengeséget talàlsz benne, ami azt jelenti, hogy mégsem szereted a szived mélyén. Ha nagyon szeretnéd nem néznéd le, és talàn van benned valami sajnàlat irànta. Gondolkodj el ezen.

2011. júl. 23. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!