Fiúk/Lányok! Kit néztek meg jobban? Aki szép v. aki csúnyácska? Miért néztek meg másokat?
Sokszor észrevettem már, hogy bámul, megnéz egy lány vagy egy fiú. Na most azért nem értem igazából a dolgot, mert szerintem nem vagyok annyira szép, se különleges. ( A fejemet igaz néha túl kicsinek és keskenynek látom a magasságomhoz képest, talán ez a gond?:D )
A kérdésem az lenne, hogy ha úgy belegondoltok, kiket szoktatok megnézni, aki szép vagy aki nem? Vagy írnátok-e sztorikat ezzel a témával kapcsolatban?
Olvastam már ezt-azt, hogy ha vki nem szép, akkor az inkább meg se nézik...de nem tudom, szeretnék őszinte válaszokat kapni!
Előre is köszönöm:)
" így sincs sok önbizalmam és mindig arra gondolok, hogy "úgyse..." "
Hát, akkor egyszerű a feladat (na jó, nem egyszerű, nekem sem megy könnyen :) ), ilyenkor ne arra gondolj, hogy úgyse, hanem arra, hogy "neki is bejövök", "neki is megtetszettem", "ó, biztos irigykedik".... :)
Én is azokat nézem meg inkább, akiken meglátok valami szépet vagy akikben megfog valami, így gondolom velem is így vannak az emberek :) Mondjuk nekem annyival nehezebb a dolgom, hogy óriási szemeim vannak, így elég feltűnő, ha valakit megnézek, lehetetlen nem észrevenni :)
Viszont az is érdekes, hogy amikor kocsiban ülök, akkor is messziről megbámulnak! De néha úgy, mintha kb. 2 fejem lenne :)))
Ja és a babakocsit tolva és a nagyobbik gyerek után rohanva is megnéznek a pasik, ez vajon miért van? :)
szinte mindenkit megnézek az utcán és bárhol, nőt-férfit egyaránt, a szép nők kivételével csak addig amíg megnézem milyen ruha van rajta hogy néz ki, szóval csak pár pillantás. csak azt nézem meg jobban akit szépnek találok, de csak úgy hogy ne lássa.
egy vicces példa :)
múltkor sétáltam a városban és észrevettem egy hihetetlen gyönyörű lányt akit már láttam azelőtt egyszer, ugyanott. elkezdtem utána sietni, hogy jól megnézem magamnak. amikor mögöttük megálltam -ketten voltak a zebra előtt- hátranézett én meg annyira meglepődtem, hogy egyből elnéztem az ellenkező irányba és majdnem nekimentem :D mert közben körülnézés nélkül ráléptem a zebrára... szerencsére nem ütöttek el és még csak fel sem löktem szegény lányt, de olyan gyönyörű volt :)
igen, biztosan úgy kellene hozzáállni a dolgokhoz, hogy igen is sikerül stb.:) csak olyan nehééééééééééz:D
na az tök jó utolsó előtti:) a nagy szemecskék azok bizony szépek:)
utolsó, ez aranyos volt:D ilyet már én is láttam, hogy vki nagyon nézett vkit, és majdnem nekiment egy másik embernek:D csak mondjuk nálad durvább, hogy a zebrán, óvatosan:) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!