Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok! Kit néztek meg...

Fiúk/Lányok! Kit néztek meg jobban? Aki szép v. aki csúnyácska? Miért néztek meg másokat?

Figyelt kérdés

Sokszor észrevettem már, hogy bámul, megnéz egy lány vagy egy fiú. Na most azért nem értem igazából a dolgot, mert szerintem nem vagyok annyira szép, se különleges. ( A fejemet igaz néha túl kicsinek és keskenynek látom a magasságomhoz képest, talán ez a gond?:D )

A kérdésem az lenne, hogy ha úgy belegondoltok, kiket szoktatok megnézni, aki szép vagy aki nem? Vagy írnátok-e sztorikat ezzel a témával kapcsolatban?

Olvastam már ezt-azt, hogy ha vki nem szép, akkor az inkább meg se nézik...de nem tudom, szeretnék őszinte válaszokat kapni!

Előre is köszönöm:)

2011. júl. 23. 10:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azokat a pasikat nézem meg akikben megfog valami :D nem is tudom hogy magyarázni, van benne valami. Vagy a kisugárzása vagy én nem is tudom :) Tetszettek már olyan pasik akik egyáltalán nem néztek ki jól, de mégis megfogott bennük valami. Úgyhogy szerintem nem az számít, hogy jól-e néze ki, hanem hogy meg-e van benned az a plusz valami.18/L
2011. júl. 23. 11:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Erről a kérdésről ez ugrott be :

"Vajon mit néz az ember a másikon, amikor előtte áll? Leginkább talán azt, amit önmagában keres."-Ezel :)

Elgondolkodtató,nem?:)

2011. júl. 23. 11:43
 13/24 anonim ***** válasza:

Én a semleges kategóriába tartozom, nem tetszem én mindenkinek-ezt tudom, viszont van akinek nagyon. Mindig azt mondom magamnak, hogy szép vagyok, tükör előtt is szoktam mondani, így próbálom kisugározni a szépséget :)Néha én sem tudom eldönteni, hogy miért néznek annyira. Úgy bele látnék ilyenkor az emberek fejébe :) Én megnézem a szép lányokat, pasikat meg pláne :)

19/L

2011. júl. 23. 12:15
 14/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

az az idézet valóban elgondolkodtató...:)

mondjuk én is megszoktam nézni azt, akiben van vmi furi...de magamon ezt nem látom, azért nem értem pl.:D

abban lehet vmi, hogy a kisugárzás is biztos tök sokat jelent:)

én is volt, hogy egy srác egyáltalán nem volt az esetem, vagy láttam már híres emberek között is nem túl jóképűt, de mégis volt benne vmi, ami miatt azt mondtam, hogy woooooooooooooow:D

nemtudom nálatok van-e ez, de engem azért is zavar ez a bámulás, mert volt, hogy összesúgtak és röhögtek...ezért nem tudom eldönteni...

2011. júl. 23. 12:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Én is pont úgy vagyok, mint te, kérdező. XD Van, aki szerint rettentő ronda vagyok, más szerint meg szép. Mikor bámulnak, az engem rettentően zavarba hoz. Egyszer volt egy olyan, hogy egy sráccal többször is összefutottam a városban, folyamatosan bámult, én meg mindig odanéztem, hogy néz-e még. A vége az lett, hogy azt hitte, szemezünk és odajött elkérni a számomat. XD Igazából helyes volt, de ahogy elkezdett beszélni hozzám (menjek fel hozzá, most így 2 perc beszélgetés után -.-) az nagyon nem volt szimpi.
2011. júl. 23. 12:46
 16/24 A kérdező kommentje:

na akkor nem vagyok ezzel egyedül:D az a srác, hát...mitmondjak, jóhogy nem volt neked szimpi:D utálom az ilyeneket:D

nem tudom, h akkor kinek van igaza, amikor azt mondják "csúnya lány" vagy "szép lány"...namidnegy:D

2011. júl. 23. 12:57
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
az emberek azt nezik meg aki mas mint az atlag. vagy csunya vagy szep vagy nagyon kover vagy nagyon sovany.vagy jol oltozkodk vagy nagyon gaz. pl ha en magassarkut es minit veszek fel tudom hogy azert neznek mert jol nezek ki.az ember ezt erzi
2011. júl. 23. 14:00
 18/24 anonim ***** válasza:

Én a szép embereket bámulom meg, nemtől függetlenül. Na jó, ez így túlzás, igyekszem nem nagyon bámulni, de megnézem őket. Szeretem a szép dolgokat, és a szép embereket is :)

Illetve megnézem még a különleges vagy fura embereket. Átlagosan szépek, átlagosan rondák nem kötnek le :)

2011. júl. 23. 14:41
 19/24 anonim ***** válasza:

14:41 vagyok.

"azért érdekelne, mert pl. én hallottam, hogy rám azt mondják, csúnya vagyok, de mondták már az ellenkezőjét is, ezért nem értem..."

Tudod, a szépség relatív :) Az egyik szembejövő rondának lát, a másiknak meg épp ellenkezőleg, elolvad tőled. Nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye.

Pl. annyit jönnek itt (meg máshol is) példának Brad Pitt-el, hogy minden nőnek egy Brad Pitt kell. Hát jó, nem rossz-nem rossz, de láttam már jobbat is. Más meg elolvad tőle.

Rám is mondták már, hogy gyönyörű vagyok, és azt is, hogy ronda. Ízlések... :)

2011. júl. 23. 14:45
 20/24 A kérdező kommentje:

köszönöm ezt a sok bíztató választ:) igen...mondjuk ebbe már énis belegondoltam, hogy ha mindenkinek ugyanazok a nők, férfiak tetszenének, akkor nagyon sokan maradnának pár nélkül...

csak tudjátok azért rossz, mert így sincs sok önbizalmam és mindig arra gondolok, hogy "úgyse..."

amúgy megpróbálom a maximumot kihozni magamból, már ami a külsőmet illeti...talán ezzel is tudok "javítani" magamon:D

köszönöm ezt a sok választ:)

aki még ír, szívesen olvasom azt is:)

2011. júl. 23. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!