Fiúk/Lányok! Kit néztek meg jobban? Aki szép v. aki csúnyácska? Miért néztek meg másokat?
Sokszor észrevettem már, hogy bámul, megnéz egy lány vagy egy fiú. Na most azért nem értem igazából a dolgot, mert szerintem nem vagyok annyira szép, se különleges. ( A fejemet igaz néha túl kicsinek és keskenynek látom a magasságomhoz képest, talán ez a gond?:D )
A kérdésem az lenne, hogy ha úgy belegondoltok, kiket szoktatok megnézni, aki szép vagy aki nem? Vagy írnátok-e sztorikat ezzel a témával kapcsolatban?
Olvastam már ezt-azt, hogy ha vki nem szép, akkor az inkább meg se nézik...de nem tudom, szeretnék őszinte válaszokat kapni!
Előre is köszönöm:)
Erről a kérdésről ez ugrott be :
"Vajon mit néz az ember a másikon, amikor előtte áll? Leginkább talán azt, amit önmagában keres."-Ezel :)
Elgondolkodtató,nem?:)
Én a semleges kategóriába tartozom, nem tetszem én mindenkinek-ezt tudom, viszont van akinek nagyon. Mindig azt mondom magamnak, hogy szép vagyok, tükör előtt is szoktam mondani, így próbálom kisugározni a szépséget :)Néha én sem tudom eldönteni, hogy miért néznek annyira. Úgy bele látnék ilyenkor az emberek fejébe :) Én megnézem a szép lányokat, pasikat meg pláne :)
19/L
köszönöm a válaszokat:)
az az idézet valóban elgondolkodtató...:)
mondjuk én is megszoktam nézni azt, akiben van vmi furi...de magamon ezt nem látom, azért nem értem pl.:D
abban lehet vmi, hogy a kisugárzás is biztos tök sokat jelent:)
én is volt, hogy egy srác egyáltalán nem volt az esetem, vagy láttam már híres emberek között is nem túl jóképűt, de mégis volt benne vmi, ami miatt azt mondtam, hogy woooooooooooooow:D
nemtudom nálatok van-e ez, de engem azért is zavar ez a bámulás, mert volt, hogy összesúgtak és röhögtek...ezért nem tudom eldönteni...
na akkor nem vagyok ezzel egyedül:D az a srác, hát...mitmondjak, jóhogy nem volt neked szimpi:D utálom az ilyeneket:D
nem tudom, h akkor kinek van igaza, amikor azt mondják "csúnya lány" vagy "szép lány"...namidnegy:D
Én a szép embereket bámulom meg, nemtől függetlenül. Na jó, ez így túlzás, igyekszem nem nagyon bámulni, de megnézem őket. Szeretem a szép dolgokat, és a szép embereket is :)
Illetve megnézem még a különleges vagy fura embereket. Átlagosan szépek, átlagosan rondák nem kötnek le :)
14:41 vagyok.
"azért érdekelne, mert pl. én hallottam, hogy rám azt mondják, csúnya vagyok, de mondták már az ellenkezőjét is, ezért nem értem..."
Tudod, a szépség relatív :) Az egyik szembejövő rondának lát, a másiknak meg épp ellenkezőleg, elolvad tőled. Nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye.
Pl. annyit jönnek itt (meg máshol is) példának Brad Pitt-el, hogy minden nőnek egy Brad Pitt kell. Hát jó, nem rossz-nem rossz, de láttam már jobbat is. Más meg elolvad tőle.
Rám is mondták már, hogy gyönyörű vagyok, és azt is, hogy ronda. Ízlések... :)
köszönöm ezt a sok bíztató választ:) igen...mondjuk ebbe már énis belegondoltam, hogy ha mindenkinek ugyanazok a nők, férfiak tetszenének, akkor nagyon sokan maradnának pár nélkül...
csak tudjátok azért rossz, mert így sincs sok önbizalmam és mindig arra gondolok, hogy "úgyse..."
amúgy megpróbálom a maximumot kihozni magamból, már ami a külsőmet illeti...talán ezzel is tudok "javítani" magamon:D
köszönöm ezt a sok választ:)
aki még ír, szívesen olvasom azt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!