Életemben 2-szer találkoztam édesapámmal. Annak is már vagy 12 éve. Mit tennétek a helyemben?
Szüleim még mikor 1 éves voltam elváltak. Soha senki nem beszélt apámról mikor kérdeztem. Mindig róla kérdeztem, hogy hol van, miért nincs velünk, de mindig terelték a szót. Ekkor még nagyon kicsi voltam.
4-5 éves lehettem mikor hozott nekem valami kis ajándékot, elmentünk ide-oda de mivel nagyon rég volt annyira halovány a kép róla, hogy ha velem szembe jönne az utcán nem tudnám megmondani, hogy ő az. Felnövögettem és azóta sem meséltek semmit, hogy ki ő, egyáltalán mi a foglalkozása stb, pedig sokszor próbáltam megtudni dolgokat. Tabu a téma, és igazából nem is merek kérdezősködni, ugysem kapok választ. Ha esély lenne rá, hogy találkozzak vele, megmondom őszintén nem mernék egyedül... Nemtudnék mit mondani neki ellenkezőleg talán kérdeznék, jó sokat. De ahhoz nagyon nagy bátorság / önbizalom kellene és nekem ez sajnos nincs meg. Kerestem facebookon, iwiwen, de sehol nem találtam. Legalább csak 1 fotó, hogy mégis tudjam hogy néz ki. Csak a lakcímét tudom, vagyis a települést, de sajnos az utca / házszámot nem.
Hát kérdem én Tőletek kedves gyk.-sok mit tennétek a helyemben? Egy elkeseredett 18 éves srác... :(
Keresd fel,veszteni valód nincs.
Nem mindig az az igaz amit az egyik fél állít.
Páromnak is van egy fia,mégse azért nem keresi mert nem akarná,hanem a kedves számító dög anyuci miatt.A csajnak csak a ház kelett ,meg hogy legyen ki eltartsa,csak nem jött be neki.
Ha meg párom kérdem,hogy hogy is volt inkább nem beszél róla mert bántja az egész.De talán jobb is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!