Érezted már azt, hogy nincs jövője a kapcsolatotknak, de mégis vele maradtál?
Én most ezt érzem, páromra nem lehet számítani olyan mint egy nagy gyerek. Saját magát mindennél jobban szereti, felelőtlen, megbízhatatlan.
Vele nem merek belevágni házasságba, gyerekvállalásba...mert tudom hogy semmibe nem számíthatnék rá.
Ő mostanába egyre többet beszél erről a témáról a jövönkről, de csak álmodozik a megvalósításig soha nem jut el.
Ugyanakkor 3 éve vagyunk együtt és most magamra haragszom, hogy ennyi időt elpazaroltam mindig is tudtam hogy ilyen. De azt se tudom elképzelni, hogy mással legyek, újra ismerkedjek, újra hozzászokjak valakihez.
Lehet ostobán hangzik az egész és igazából azt se tudom mit várok tőletek, de most nagyon tanácstalannak érzem magam!
Nem tudom mit tegyek!
Én "csak" fél évet éltem így.
A sráccal semmi közös témánk nem volt, kb egy reggeli kávézás alatt is csak bámultuk egymást, szereztem neki munkát, kirúgták, elköltöztünk, anyja visszaédesgette - aki utált engem - és 6 hónapig hallgattam, hogy majd jövő héten elmegyünk Amerikába, és milyen jó lesz nekünk...
A mai napig meg van sértődve, hogy elhagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!