Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a szép,...

Miért van az, hogy a szép, sikeres nők egyre nehezebben találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés

Tisztáznám rögtön az elején a helyzetet, nem magamról van szó, különösebben nem tartom magam szépnek, csak egy átlagos lány vagyok.

Az egyik barátnőm viszont gyönyörű, de tényleg. A szíve is a helyén van, nagyon jó társaság és hihetetlenül önzetlen is. A karrierje is szépen ível felfelé, anyagilag is stabil.

Viszont komoly kapcsolata az elmúlt három évben nem volt. Ha elmegyünk valahová együtt, mindig megfordulnak utána, beszólogatnak neki, utána fütyülnek. Éppen ezért nem is értem, hogy lehet az, hogy a komoly kapcsolat nem jön össze neki.

Még csak nem is plázacica típus, igényesen, nőiesen öltözködik, nem kihívóan.

Látom rajta, hogy nem jó ez így neki és nem érzi magát jól. Gondolkoztam már azon is, hogy megpróbálom összehozni valamelyik ismerősömmel, kollégámmal, de szintén nem akarom, hogy ez rosszul essen neki és megsértődjön.

Viszont az érdekelne, hogy miért nem jön össze neki senki, az olyan ismerősömnek pedig, aki (és ezt most mindenféle rosszindulat nélkül, az illetőről mindenki ezen a véleményen van) nem is szép és nem is okos, különösebben nem is ad magára mégis van hosszú párkapcsolata??

2011. júl. 22. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
hát igen... sajnos ahogy az előttem lévők is írták elég lehangoló a helyzet. a java a 25-35 közötti pasiknak már komoly kapcsolatban van, persze lehet találni aki nem is selejtes és szabad, de nagyon nehéz. én sem találok magamnak párt, pedig adok magamra. keresgélni kell előbb utóbb összejön valami. az igényt lejjebb lehet adni, de nagyon nem érdemes, mert én is mikor lejjebb adtam nem éreztem jól magam az illetővel. előbb utóbb de csak sikerül a hasonló nőknek is mint a barátnőd párra lelni
2011. júl. 22. 20:02
 12/16 TOMAtm ***** válasza:
100%
na pont ilyen nő kellene.várom a privátot,aztán értekezünk ;) olvastam már h valaki itt talált párt magának,most miért ne?
2011. júl. 22. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha belegondolsz, ez sokszor fordítva is jelen van. Adott egy tökéletes pasi, aki nem csak jó társaság, önzetlen arany szívű, hanem még baromi jól is néz ki, és sikeres.. Engem biztos megölne a féltékenység, már az első mosolyszünet alatt rávetné magát az összes nőstény.
2011. júl. 22. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Sztem úgy van ahogy a 2-ik írta! Az ilyen Nőknek magas szoktak lenni az elvárásaik és ennek sok csávó nem tud megfelelni vagy fél, hogy nem tud megfelelni!
2011. júl. 22. 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

25 éves fiú vagyok, diplomás, szakmailag sikeres, de nem vet fel a pénz.

Ha esetleg mutatnál egy képet az illetőtől, el tudnám dönteni, milyennek látom. Ugyanis csak annyit írtál, hogy szép. Sokan szépek, de sokféleképpen, számomra nem minden szép lány vonzó. Valahogy sokkal bizalmasabb vagyok egy egyszerű, kedves, bájos, romantikus lány iránt, mint egy mindig hibátlanul elegáns, láthatóan sikeres és gazdag nő iránt. Ezt nem tudom logikusan megindokolni, lehet, hogy nincs elég önbizalmam. Bizonyára létezik olyan nő, aki nem tűnik karrieristának, mégis jól érezném magam vele hosszú távon, de mégis működik bennem egyfajta sztereotípia.

2011. júl. 23. 11:10
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem az a baj, hogy egy idő után az ember már sokkal jobban megválogatja, kivel áll össze, így egyre nehezebb megtalálni a hulladékban az értéket. Ha visszaemlékezek arra, hogy 18-21 évesen kikkel szűrtem össze a levet, égnek áll a hajam. Ma már ezekkel szóba se állnék, nehogy randira menjek velük...

25 N

2011. júl. 23. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!