Egy nemi erőszakból született gyereket hogyan lehet szeretni?
A nem tervezett, becsúszott gyerkőcöt megtartottam, akkor is ha már nem vagyok együtt az apjával imádjuk, szeretjük.
Többet már nem akarok szülni, de ha becsúszna egy terhesség, 99,9% hogy megtartanám és imádnám - mert egy szeretett férfitól van.
De egy nemi erőszakból született gyereket úgy kapartatnék ki magamból mint a szél, de azonnal. Tiszteletem azoknak, akik megtartják és felnevelik, azoké is akik megszülik és örökbeadják, de én egy percet se viselném el a testemben és esélytelen hogy végigcsináljak egy terhességet, úgy, hogy érezzem a rugdosását, a jelenlétét bennem. Nem érdekel hogy nem tehet a gyerek semmiről, számomra elviselhetetlen gondolat lenne hogy van bennem valami, ami abból a pasiból származik.
Ha amúgy is szerettél volna már gyereket, még ha nem is vallottad eddig be magadnak, akkor mindenképp mérlegelj, 9 hónap alatt teljesen hozzánő az anya szívéhez a gyermek, persze a te helyzetedet csak elképzelni tudom. Azt is mérlegelned kell, mi volt eddig a nézeted az abortuszról (általában az embereknek van véleményük róla, hogy milyen esetben tartják elfogadhatónak), hogy utólag ne bánd meg, bárhogyan is döntesz.
Mindehhez sok erőt és jó egészséget kívánok.
Akkor is ha néhány kérdés kamu, néha jó elgondolkozni rajta (hiszen a valóságban is megtörténhetnek, még ha nem is a kérdezővel) és elolvasni mások véleményét, hogy egy ilyen helyzetben mit tennének.
Én épp ezért szoktam normálisan válaszolni az ilyen érdekes kérésekre.
Nem olvastam el a válaszokat, de esetleg egy esetben el tudom képzelni.
Ha őszintén megbocsátja a nő az erőszaktevőnek a bűntettét.
És ezzel nem hülyíteni akarok, mivel nem tudom, hogy egyáltalán él-e a földön olyan nő, aki képes lenne egy megerőszakolást megbocsátani. Az ötletet az adta, amikor II: János Pálra rálőttek és ő a börtönben felkereste a támadóját és megbocsátott. Ebben az eseteben mondom, lehet, hogy a nő tudná szeretni is a gyereket.
Ez az örögbeadás.....
Ha már hordod 9 hónapot,megszülöd szenvedéssel...Hát örögbe nem adnám.Eröszakkal foganr gyermeket nem hordanék ki......Elvetetném.
Sajnállak,hogy ilyesmi megtörtént veled.Nem tudom milyen kérdést tettél fel ezzel kapcsolatban.Ismertted az illetöt aki ezt tette veled???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!