Egy nemi erőszakból született gyereket hogyan lehet
szeretni?
És eddig milyen eredménye lett a feljelentésnek? Azért kérdem, mert kíváncsi vagyok, milyen gyorsan cselekednek a hatóságok, sajnos sok rosszat hallani... Nem csukták még le azt az állatot, vagy legalábbis vitték be kihallgatni? Hogy áll a dolog? Egy épületben éltek, biztos tudjátok, mi van vele.
2011. júl. 22. 19:38
Én nem is értem, hogy történhetett ez, nem jelentetted fel azonnal?
Mert -sajnos tapasztalatból tudom- feljelentés után azonnal jött az orvosi vizsgálat, aztán a 72 órás tabletta.
Nagyon sajnálom. Többséghez csatlakozva, én is azt ajánlom, hogy elvetesd a babát.
2011. júl. 22. 20:35
33/61 A kérdező kommentje:
Most, jelenleg előzetes letartóztatásban van, mivel így utólag kiderült nem csak velem tett ilyet. Sőt az a gerinctelen, nem csak a fiataloknál "próbálkozott" be hanem az idősebbeket is próbálta behálózni.
Nem akarlak felzaklatni, de miután megtörént ez tragédia, nem mentél orvoshoz? Esetleg adhatott volna 72 órás tablettát.
Én nem lennék képes szeretni bevallom őszintén. Nem akarnám megszülni, de ha mégis akkor is inkább örökbe adnám. Hisz annyian vágynak gyerekre, és a lelki fájdalmak csak hozzád kötődnek mert veled történtek meg, nekik nem lenne akkora akadály.
2011. júl. 23. 10:49
Nekem fogalmam sincs, lehetne-e szeretni, lehetséges, hogy igen, hiszen az anyai ösztön a világ egyik legerősebb érzése.. Viszont ha nem, akkor két ember élete lett tönkre téve azzal a döntéssel, hogy megtartod.Úgyhogy szerintem nem éri meg ezt a kockázatot vállalni.
Csak remélem, hogy 12 héten belül vagy.
2011. júl. 23. 12:59
Nem értem az egészet.Megerőszakol egy férfi,előzetesben van,(remélem jó sokáig)tehát akkor rendőrségi ügy is van,erre te azon filozól,hogy 'tudnád-e szeretni a gyereket?Ne haragudj,de nem értem.Miért nem mész orvoshoz?Vagy mindenféleképpen gyereket akarsz?Vagy mit akarsz most tulajdonképpen csinálni?
2011. júl. 23. 13:40
37/61 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy ezt a kicsit semmiképp sem tudnám igazán megszeretni (habár élek és halok a gyerekekért).
Holnap el fogok menni nőgyógyászhoz:(.
Remélem meggondoltan fogsz dönteni, erőt és kitartást kívánok hozzá. Remélem egyszer majd egy olyan férfi gyermekét hordhatod a szíved alatt, akit szeretsz, és akivel kapcsolatban ez kérdés fel sem merülhet.. Hidd el, eljön az az idő!
2011. júl. 24. 19:40
szia! szerintem jól döntesz, ha elveteted. Nekem is minden vágyam egy gyerek, de nem így...
2011. júl. 25. 13:06
Figyelj, ha elvetetni nem akarod, amit azért megértek, adhatod örökbe is. Egyébként a szülésig még lesz időd eldönteni hogy tényleg szeretnéd-e te felnevelni a babát vagy nem. Mellesleg sajnos azért van egy apja, akit akár hogy is, ha elítélnek is, utána még fel-fel bukkanhat. és mit csinálsz vele? nagyon gáz...
2011. júl. 27. 13:26
Kapcsolódó kérdések: