Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nemi erőszakból született...

Egy nemi erőszakból született gyereket hogyan lehet szeretni?

Figyelt kérdés
Még akkor is ha a kicsi nem hibás semmiért.
2011. júl. 22. 16:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
82%

Hát kevés nő tudná tényleg őszintén szeretni, az egyszer biztos... Persze a megrögzött abortuszellenesek majd megmondják a tutit, mert ők aztán tudják....

Én elvetetném, ez 1000%. Biztos, hogy amint lehet, orvoshoz mennék, hogy időben kiderüljön, elvégre nemi betegséget is kaphat az ember... Épp elég szörnyű lelki gondokat okoz a nemi erőszak, fontos tudni, testi bajokat nem hozott-e...

2011. júl. 22. 16:44
 12/61 A kérdező kommentje:

Én tudom, hogy a baba nem hibás semmiért, meg még örömet is okozhat nekem.

De rettegek attól, hogy esetleg akaratlanul is eltaszítanám magamtól a történtek miatt.

2011. júl. 22. 16:44
 13/61 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos ez megeshet! :(
2011. júl. 22. 16:46
 14/61 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sehogy. Nem rosszbol mondom es teljesen abortusz ellenes vagyok, de akivel tortent nemi eroszak tudja, hogy ez gyerek nelkul is egy eletre szolo lelki teher, amitol sosem fog tudni megszabadulni...hat meg gyerekkel...sajnos tapasztalatbol beszelek...
2011. júl. 22. 16:48
 15/61 anonim ***** válasza:
73%
Elméletben szörnyű, de mikor megszületik és vele vagy nem azt érzed. Nem gondolod azt, hogy ő a szörnyűség terméke. Úgy viszonyulsz hozzá, mint a te tündér babádhoz. vetesd el, de ha megtartod, eszedbe ne jusson örökbe adni, mert tetéznéd a lelki traumádat.
2011. júl. 22. 16:48
 16/61 anonim ***** válasza:
92%

A másik ilyen témájú kérdést is te írtad ki?

Mélyen együtt érzek veled, nagyon sajnálom, ami történt veled. Hihetetlen erőt és kitartást kívánok!

2011. júl. 22. 16:51
 17/61 A kérdező kommentje:
Igen én írtam ki, azóta megtudtam, hogy terhes vagyok
2011. júl. 22. 16:53
 18/61 anonim ***** válasza:
78%
Bocsáss meg az őszinteségemért,de ha egy nőt megerőszakolnak,és terhes marad,akkor az első egészséges reakciója az,hogy elveteti.Még ha megrögzött abortuszellenes is.Én személy szerint biztos,hogy ezt tettem volna habozás nélkül.
2011. júl. 22. 17:11
 19/61 anonim ***** válasza:
86%
És mi a terved a gyerekkel?
2011. júl. 22. 17:12
 20/61 anonim ***** válasza:
88%

Most 2 dolgot tehetsz. (Feltéve, ha még 12 héten belül vagy)

Vagy elveteted, és azzal kell szembenézned egész életedben, hogy elvetettél egy gyereket, aki lehet hogy még örömet is okozhatna neked, ahogy írtad, és anélkül kellett meghalnia, hogy esélye lett volna rá. Ezt is nehéz feldolgozni.

Vagy Megtartod, és nagyon-nagyon erős leszel, és inkább örülsz, hogy nem vetetted el, adtál egy életet, lesz egy babád, és nehézségek árán, de megtanulod szeretni, mert ő mégiscsak a tiéd. Ne azon gondolkozz, hogy hogyan született meg, hanem azon, hogy megszületett. Ezt nagyon nehéz így felfogni, ezért is írtam, hogy nehézségek árán.

De ha képtelen lennél szeretni, inkább vetesd el, mert egy gyerek nem nőhet fel szeretet nélkül. De a szülés is nehéz ilyen tudatban.

Sok-sok kitartást, és sajnálom ami történt!

2011. júl. 22. 17:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!