Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Hogyan lépjek túl azon, hogy a barátom anyja le'hülye k-zott'?

Figyelt kérdés
Minden ok nélkül a telefonban a barátomnak mondta, de én is hallottam, mert ott voltam mellette. 4 hónapja tart a kapcsolatunk, az édesanyja eddig mindig kedves volt velem, jól kijöttünk. Alaptalan, de mégis fáj, hogy viszonyuljak ezek után hozzá? Már nem tudok a régi lenni.
2009. ápr. 4. 02:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
20
2009. ápr. 4. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Hát a fiú helyében a szégyentől lehet én is sírva fakadtam volna, hogy ekkora rosszindulatú tapló az anyám.

reméljük, nem egy tutyimutyi a barátod és elbeszélget a drága jó anyjával, hogy azért tudja a banya mi merre hány méter.

2009. ápr. 4. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
hát a barátodnak és neked bizony ki kell állni anyuka elé és következetesen megmondani neki, hogy ilyet nem csinálhat. nemcsak neked, neki is.
2009. ápr. 4. 14:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha anyuka ilyen vehemens, a fiú meg ilyen sírós, én nem ajánlanám, hogy álljanak elé és mondják meg a tutit. Már bocs.

Minden esetre érdekes, hogy egy 20 éves fiú sírva fakad egy ilyenen. Nem lehet, hogy anyuka kicsit beivott és azért volt ilyen szabadszájú?

Szerintem egy kicsit kerültd anyukát, amíg megnyugszol, hátha többet nem fordul elő ilyen.

2009. ápr. 6. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!