Mit tegyek? Inkább még most lépjek tovább a drogod barátom mellől?
Három hónapja ismertem meg egy fiút, akivel ha lehet így fogalmazni, összejöttünk, de távkapcsolatban élünk.
(150 km a távolság).
Párszor aludtam nála, de semmi olyan nem történt még meg.ű
Eleinte mindig pörgött, jó kedvű volt, boldognak tűnt valahányszor beszéltünk, vagy amikor ott voltam nála.
Viszont most a legutóbbi alkalommal a másik szélsőség jellemezte, szinte önmagán kívül volt. Depresszió, harag (nem rám) és minden ilyen. Először nem értettem a helyzetet.
DE kiderült, hogy drogozik (csak ezt eddig nem említette magától, én pedig nem jöttem rá, csak most!). Utólag tudom, hogy azért volt olyan rosszul hangulatilag, mert éppen nem volt nála szer. Hirtelen jött az, hogy elmegyek hozzá két-három napra és így nem tudta előre \'biztosítani\' a szükséges adagot, gondolom, és mivel mindig vele vagyok ilyenkor, időközben lehetősége sem volt.
Úgy tudtam meg, hogy éppen a port kereste, de már nem volt elég neki...
Most bevallom, nagyon megijedtem, ilyen helyzetnem még soha nem voltam. Nem tudom mit tegyek.
Igazából nem a kapcsolat ideje alatt kezdte, hanem már előtte, csak erről nekem nem szólt. Szerintem most sem szólt volna, ha nem kapom rajta.
Otthagyjam inkább még most, amíg ennyire új a kapcsolat?
Hiszen távkapcsolat csak és ezek után nem tudom, mennyire lenne megbízható.
Illetve ezek után bármit el tudok képzelni róla, amit nem szeretnék egy kapcsolatban.
Nem lenézem, elítélem, de ha én magam nem drogozom, sőt nem iszom, nem dohányzom, akkor ezt elvárhatom a partneremtől is, nem? És az alapján keresni valaki mást...
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Nagyon fontos volna a tanácsotok!
Ő 35 éves én 29 lány.
Tarts ki mellette!!!
Beszélgethetnénk máshol?
Én is ugyanilyen helyzetbe vagyok :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!