Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Hogyan lépjek túl azon, hogy a barátom anyja le'hülye k-zott'?

Figyelt kérdés
Minden ok nélkül a telefonban a barátomnak mondta, de én is hallottam, mert ott voltam mellette. 4 hónapja tart a kapcsolatunk, az édesanyja eddig mindig kedves volt velem, jól kijöttünk. Alaptalan, de mégis fáj, hogy viszonyuljak ezek után hozzá? Már nem tudok a régi lenni.
2009. ápr. 4. 02:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én azt gondolom, hogy meg kéne kérdezni, hogy miért mond ilyet. és kijelenteni, hogy számodra nem járható út, hogy a hátad mögött ezeket mondja, veled szemben pedig kedves. és nagyon szigorúan és következetesen végigcsinálni. ki tudja, mi lesz később.
2009. ápr. 4. 02:24
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Nalunk a kezdetekben volt ugyanez, bar akkor meg nem ismert. Nalunk is a telefonba mondta a paromnak, aki jelenleg mar a ferjem. En tulleptem rajta. Azota megismert es megszeretett. Mondta is, h mennyire szegyenli mar hogy ezt mondta. Egyszer epp hazisarkanyoskodtam a ferjemmel otthon, es beszoltam neki viccesen, h a "k... anyadat". Ferjem jot nevetett rajta, es masnap elmeselte a sztorit az anyujanak telefonon. En meg a hatterbol bekiabaltam az anyosomnak, h ugye nincs harag, most mar 1:1 az allas:-DDD
2009. ápr. 4. 06:05
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Biztos nincsen vmi sérelem a háttérben az anyuka részéről miattad?

ha van, ha nincs, nagyn komolyan el kéne vele beszélgetned, ugyan mi oknál fogva mond rád ilyet.

2009. ápr. 4. 09:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl jó belépő ez a leendő anyós részéről. Nem sok jóra számíthatsz, ha ilyen stílusban nyomja, nekem elég primitívnek tűnik. A párod mit mondott erre? Ez a hétköznapi szóhasználata az anyukájának?

Nekem van pár fiús anyuka kolléganőm, kb.25-30 évesek a fiaik, szinte mind útálattal beszél a fiuk barátnőjéről. Megdöbbentő, hogy zsigerből útálják a leendő menyüket.

Nekem is volt már olyan anyósjelöltem, aki útált mint a sz@rt, őt idéztem. De a mostani remélem végleges lesz, ő vele jól kijövünk szerencsére.

Biztos idő kell neked is, hogy fel tudd ezt dolgozni. Engem is megviselne.

Jut eszembe, hogy amikor a párod ezt hallotta a telefonba, nem szólt rá az anyjára? Mintha mi sem történt volna folytatta tovább a beszélgetést?

2009. ápr. 4. 09:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legrövidebb út mindig az egyenes.Elé állsz és megkérdezed mi az oka,hogy így beszél a fiának rólad.

A párod,hogy reagált rá amikor mondta?Mert az a lényeg végül is,hogy mellette érdemes-e kitartanod.

Ha az anyjával lehet értelmesen beszélni ok,ha nem akkor nem kell találkozni,nem kell vele foglalkozni.Élje az életét meg Ti is.De a párod döntse el,hogy anyuci pici fia akar még maradni,vagy önálló felnőtt ember módjára élni.Ha az utóbbi,akkor mindig tudja,hogy hol ki mellett van a helye.Ha nem,akkor kár rá a drága idő.

Sok sikert nektek.

2009. ápr. 4. 10:08
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

mond meg neki a frankót!

Nálunk is ez volt. Csak élőben XD ok-nélkül

Én meg mondtam neki álljon már meg a menet. Nem is ismer, nem is anyám se apám úgy hogy, fogja be a száját mert, nem állok jót magamért. Azóta nem ilyen hála a jó istennek!

2009. ápr. 4. 11:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Az anyósoknak ha jó lenne a kapcsolatuk az apóssal mind érzelmileg, mind szexuálisan, akkor nem félnének hogy elveszítik a fiaikat.

Kérdésedre én azt tudom mondani, hogy kérdezz rá feltétlenül, ne legyen olyan emlék amin rágódsz egész életedben, mert megbetegíted magad. A párod remélem nem tartotta természetesnek az édesanyja ezen megnyilvánulását, mert az már rég rossz. ili

2009. ápr. 4. 12:12
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Vannak emberek, akik hajlamosak vagdalkozni, ha valami, akár egy apróság feldühíti őket. Ha mindig rendes volt veled az anyósod, akkor felesleges ekkora feneket keríteni a dolognak. Lehet, hogy csak hirtelen természetű. Ne csinálj a bolhából elefántot, mert te fogsz szenvedni tőle!
2009. ápr. 4. 12:14
 9/14 A kérdező kommentje:
A barátom amikor ezt meghallotta, kinyomta a telefont, és annyira bántotta a dolog, hogy sírva fakadt, állandóan a bocsánatomért esedezett, azt mondta, ne vegyem magamra. Teljes mértékben mellettem áll, nem védi az anyját.
2009. ápr. 4. 12:17
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Az azért érdekes, hogy sírva fakadt a barátod. Hány évesek vagytok?
2009. ápr. 4. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!