Nagy féltékenység, mit lehet tenni?
Nagyon féltékeny vagyok és nagyon nehéz megállnom hogy ne mondjam azt neki hogy vagy ő vagy én...:/ Mert megígértem neki hogy jó leszek és az is vagyok, de nem bírom, látom mennyire elvan mással. Oké, bízom benne meg szeretem őt nagyon de nagyon, csak zavar:/ Titeket nem zavarna? Nem az hogy, ő vagy én kérdést tennék fel, de most nagyon féltékeny vagyok, mit csinálhatnék? Valaki nyugtasson meg egy kicsit csak.
Köszi 18/L
Jó az , nem is sok:D Kicsit megnyugodtam most, bár még bennem van egy kicsi rossz, de alszok rá majd egyet, még nem mert fenn van Ő is:) velem :)
Nem baj ha feltartottalak eddig vagy szívesen segítettél?:)
Hogyan lenne sok, mondjuk én szerencsés vagyok, mindig pont annyi idős szeretek lenni, amennyi éppen vagyok. :)
Persze, szívesen beszélgetek veled, látnád, milyen kupaktanácsok szoktak lenni nálunk. Szerencsére tök jó viszonyban vagyunk nem csak a gyerekeinkkel, hanem a haverjaikkal is, valakinek mindig akad valami megbeszélni valója.
Meg elárulok egy titkot: kapóra is jött, hogy dumcsiztunk, még nem értek haza a gyerekek (valami buli van) és így feltűnés nélkül meg tudom nézni, mikor és hogyan érnek haza. :) Éppen csak neteztem, ugye? (mégiscsak jobb úgy elaludni, hogy tudom, minden rendben van) :)
:D Jól teszed. Mi nem bulizunk, jók vagyunk:D Meg igazából nem csinálunk semmi rosszat sem, nem iszunk meg ilyenek. Én nagyon nem szeretem ezeket és szerencsére ő se:) Tökéletes nekem:)$
Azért majd felnézel ide gyakran vagy néha? Tanácsért vagy ha baj van, remélem nem lesz már ilyen nagy:)
Megjöttek. Attól én sem tartok, hogy berúgnak, vagy ilyen gond lenne. Kocsival mentek, de kell nekem is a tudat, hogy megvan a létszám, mindenki az ágyában. :)
Elrakom a kérdésedet, ha írsz, azt meglátom. Csak nyugi, minden rendben lesz. Fejben tegyél rendet, nem lesz gond. Közben megyek, lefekszem, mert reggel meló. Jó éjt, és csak szép dolgokra gondolj! :)
Köszi mindent:D Igen jobb tudni hogy ki hol van:)
Na majd írok jó éjszakát: D
Na azt hiszem hogy most jó minden<3:) Remélem így is marad.:) Bár lehet azért mert nem beszélt a másikkal xd
És ezért most mindent jól meg tudtam vele beszélni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!