Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy féltékenység, mit lehet...

Nagy féltékenység, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon féltékeny vagyok és nagyon nehéz megállnom hogy ne mondjam azt neki hogy vagy ő vagy én...:/ Mert megígértem neki hogy jó leszek és az is vagyok, de nem bírom, látom mennyire elvan mással. Oké, bízom benne meg szeretem őt nagyon de nagyon, csak zavar:/ Titeket nem zavarna? Nem az hogy, ő vagy én kérdést tennék fel, de most nagyon féltékeny vagyok, mit csinálhatnék? Valaki nyugtasson meg egy kicsit csak.

Köszi 18/L

2011. júl. 21. 23:18
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Köszi:D amugy hány éves vagy hogy így segítesz meg szerintem jókat mondasz? Amiket én eddig nem láttam át jól hogy a éflétkenység árt:/
2011. júl. 22. 01:21
 32/41 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg, 42. De én is voltam 18, még emlékszem rá, nagyon is. És a gyerekeim hasonló korúak, mint te. Ill. ők fiú 22, lány 19. :)
2011. júl. 22. 01:26
 33/41 A kérdező kommentje:

Jó az , nem is sok:D Kicsit megnyugodtam most, bár még bennem van egy kicsi rossz, de alszok rá majd egyet, még nem mert fenn van Ő is:) velem :)

Nem baj ha feltartottalak eddig vagy szívesen segítettél?:)

2011. júl. 22. 01:31
 34/41 anonim ***** válasza:

Hogyan lenne sok, mondjuk én szerencsés vagyok, mindig pont annyi idős szeretek lenni, amennyi éppen vagyok. :)

Persze, szívesen beszélgetek veled, látnád, milyen kupaktanácsok szoktak lenni nálunk. Szerencsére tök jó viszonyban vagyunk nem csak a gyerekeinkkel, hanem a haverjaikkal is, valakinek mindig akad valami megbeszélni valója.

Meg elárulok egy titkot: kapóra is jött, hogy dumcsiztunk, még nem értek haza a gyerekek (valami buli van) és így feltűnés nélkül meg tudom nézni, mikor és hogyan érnek haza. :) Éppen csak neteztem, ugye? (mégiscsak jobb úgy elaludni, hogy tudom, minden rendben van) :)

2011. júl. 22. 01:37
 35/41 A kérdező kommentje:

:D Jól teszed. Mi nem bulizunk, jók vagyunk:D Meg igazából nem csinálunk semmi rosszat sem, nem iszunk meg ilyenek. Én nagyon nem szeretem ezeket és szerencsére ő se:) Tökéletes nekem:)$

Azért majd felnézel ide gyakran vagy néha? Tanácsért vagy ha baj van, remélem nem lesz már ilyen nagy:)

2011. júl. 22. 01:44
 36/41 anonim ***** válasza:

Megjöttek. Attól én sem tartok, hogy berúgnak, vagy ilyen gond lenne. Kocsival mentek, de kell nekem is a tudat, hogy megvan a létszám, mindenki az ágyában. :)

Elrakom a kérdésedet, ha írsz, azt meglátom. Csak nyugi, minden rendben lesz. Fejben tegyél rendet, nem lesz gond. Közben megyek, lefekszem, mert reggel meló. Jó éjt, és csak szép dolgokra gondolj! :)

2011. júl. 22. 01:50
 37/41 A kérdező kommentje:

Köszi mindent:D Igen jobb tudni hogy ki hol van:)

Na majd írok jó éjszakát: D

2011. júl. 22. 01:52
 38/41 A kérdező kommentje:
Most még megint valami nem jó:/ Azt történt, hogy ő felhozott egy dolgot, ami szerintem tudja, hogy zavar engem, meg rá gondolt hogy milyen lenne vele, de nem meg csalt meg semmi. Na és ennek a valakinek nézte a dolgait, és nem esett jól, ezért rá kérdeztem, hogy miért pont azzal beszéljek akit ő ajánlott és beszél sokat, akire féltékeny vagyok és miért nem egy másik személyt? és ez nem tudom miért, de ez megint bajt hozott pedig csak egy kérdést tettem fel tényleg, semmi rosszat nem csináltam. Nagyon szeretem őt, de ő is mást néz ezért kérdeztem ezt meg. Mit tegyek most?
2011. júl. 22. 14:04
 39/41 A kérdező kommentje:

Na azt hiszem hogy most jó minden<3:) Remélem így is marad.:) Bár lehet azért mert nem beszélt a másikkal xd

És ezért most mindent jól meg tudtam vele beszélni:)

2011. júl. 22. 23:18
 40/41 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, talán talizhatnánk :):):)
2011. júl. 25. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!