Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy féltékenység, mit lehet...

Nagy féltékenység, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon féltékeny vagyok és nagyon nehéz megállnom hogy ne mondjam azt neki hogy vagy ő vagy én...:/ Mert megígértem neki hogy jó leszek és az is vagyok, de nem bírom, látom mennyire elvan mással. Oké, bízom benne meg szeretem őt nagyon de nagyon, csak zavar:/ Titeket nem zavarna? Nem az hogy, ő vagy én kérdést tennék fel, de most nagyon féltékeny vagyok, mit csinálhatnék? Valaki nyugtasson meg egy kicsit csak.

Köszi 18/L

2011. júl. 21. 23:18
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Hát...én ismerem akivel beszél régebről ő meg nem rég ismerte meg de azt képzelem be hgoy jobban elvan vele. Meg mondta hogy velem nem tud ellenni, beszélni. Mit tegyek most?

és neten.

2011. júl. 21. 23:47
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de aranyos vagy. Ha nincs rá okod, akkor tényleg ne piszkáld ezzel, mert el is üldözheted ezzel a viselkedéssel.
2011. júl. 21. 23:48
 13/41 A kérdező kommentje:
Köszi de segíts, hogy nyugodjak akkor meg?
2011. júl. 21. 23:49
 14/41 anonim ***** válasza:
Te, ugye azzal vagy, akit szeretsz. Mert szereted. Ő pedig veled van. Mert szeret!!!! Attól még te is szóba állsz mással, hát persze, hogy ő is. Nyugiiii! :)
2011. júl. 21. 23:52
 15/41 anonim ***** válasza:
Úgy nyugodj meg hogy megnyugszol. Ha akar úgyis megcsal a tudtodon kívül, féltékenykedhetsz meg bármi, de ezzel csak azt éred el, hogy elhagy mert az agyára fogsz menni. Legyen önbizalmad, veled van, nem a másik lánnyal, nincs miért aggódnod. Beszélgessen vele, addig nincs gond, de ne tiltsd, mert akkor már csak azért is, legalább most nem titokban csinálja. Szedd össze magad, ne viselkedj tiniként.
2011. júl. 21. 23:53
 16/41 A kérdező kommentje:

utolsó elötti köszi: )

Még segítesz?:)

Utolsó is köszi, igen legalább nem titokban .

2011. júl. 22. 00:00
 17/41 anonim ***** válasza:
Persze, de miben? :)
2011. júl. 22. 00:04
 18/41 A kérdező kommentje:
Hát szóval...mit csináljak hogy ne legyek ennyire féltékenyxd? Mert már engem zavar, elhagyni biztos nem fogom, és miután ma majdnem elhagyott, ezért akrom ezt lejjebb vinni$
2011. júl. 22. 00:16
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Na, figyu! Egy gondod van, beálltál egy rossz gondolatmenetre. Ha öt percig nincs lekötve az agyad, azonnal elkezdesz ezen zakatolni. Így nem élvezed az életedet, a kapcsolatodat, hanem egyre jobban szorongsz. Félsz valamitől, ami nincs is úgy, de te már zizegsz, hogy akár lehetne. Bele fogod magad csavarni egy spirálba, ami egyre lejjebb húz. Nem szabad!

Tehát: ha jön a rossz gondolat, azonnal vedd észre! És kezdj el örülni, hogy milyen csini vagy ma, hogy szépen süt a nap, vagy bármi, ami nem elszomorít, hanem jó kedvet ad. Hidd el, ha folyamatosan kényszeríted magad arra, hogy vidám legyél, egy idő után nem marad hely a fejedben a butaságokra. Mert nincs baj, csak túl sokat agyalsz. Meglátod, ha a barátodat mindig a vidám kis csaja várja, egyre kevesebb kedve lesz máshol, mással tölteni az időt. :)

2011. júl. 22. 00:24
 20/41 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szánsz rám egy kis időt: D Igazad van. Megteszek mindent érte:) Na és még mit csináljak? Mert hidd el, most nagyon féltékeny voltam. Na és ha olyat kérdez tőle hogy hogy néz ki, az miért van? Szóval, hogy akivel beszélt attól kérdezte meg ezt.
2011. júl. 22. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!