Nagy féltékenység, mit lehet tenni?
Nagyon féltékeny vagyok és nagyon nehéz megállnom hogy ne mondjam azt neki hogy vagy ő vagy én...:/ Mert megígértem neki hogy jó leszek és az is vagyok, de nem bírom, látom mennyire elvan mással. Oké, bízom benne meg szeretem őt nagyon de nagyon, csak zavar:/ Titeket nem zavarna? Nem az hogy, ő vagy én kérdést tennék fel, de most nagyon féltékeny vagyok, mit csinálhatnék? Valaki nyugtasson meg egy kicsit csak.
Köszi 18/L
Hát...én ismerem akivel beszél régebről ő meg nem rég ismerte meg de azt képzelem be hgoy jobban elvan vele. Meg mondta hogy velem nem tud ellenni, beszélni. Mit tegyek most?
és neten.
utolsó elötti köszi: )
Még segítesz?:)
Utolsó is köszi, igen legalább nem titokban .
Na, figyu! Egy gondod van, beálltál egy rossz gondolatmenetre. Ha öt percig nincs lekötve az agyad, azonnal elkezdesz ezen zakatolni. Így nem élvezed az életedet, a kapcsolatodat, hanem egyre jobban szorongsz. Félsz valamitől, ami nincs is úgy, de te már zizegsz, hogy akár lehetne. Bele fogod magad csavarni egy spirálba, ami egyre lejjebb húz. Nem szabad!
Tehát: ha jön a rossz gondolat, azonnal vedd észre! És kezdj el örülni, hogy milyen csini vagy ma, hogy szépen süt a nap, vagy bármi, ami nem elszomorít, hanem jó kedvet ad. Hidd el, ha folyamatosan kényszeríted magad arra, hogy vidám legyél, egy idő után nem marad hely a fejedben a butaságokra. Mert nincs baj, csak túl sokat agyalsz. Meglátod, ha a barátodat mindig a vidám kis csaja várja, egyre kevesebb kedve lesz máshol, mással tölteni az időt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!