Nagy féltékenység, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon féltékeny vagyok és nagyon nehéz megállnom hogy ne mondjam azt neki hogy vagy ő vagy én...:/ Mert megígértem neki hogy jó leszek és az is vagyok, de nem bírom, látom mennyire elvan mással. Oké, bízom benne meg szeretem őt nagyon de nagyon, csak zavar:/ Titeket nem zavarna? Nem az hogy, ő vagy én kérdést tennék fel, de most nagyon féltékeny vagyok, mit csinálhatnék? Valaki nyugtasson meg egy kicsit csak.
Köszi 18/L
2011. júl. 21. 23:18
21/41 anonim válasza:
Az attól függ, te honnan tudod, hogy ezt kérdezte tőle.
22/41 A kérdező kommentje:
Hát...Láttam. Megengedi hogy felmenjek, én hülye meg meg is nézem és ráteszek a féltékenységre:/
2011. júl. 22. 00:42
23/41 anonim válasza:
Akkor a féltékenység kimutatását ebben a pillanatban befejezted, rendben? Nincs hiszti, nincs cirkusz. Holnaptól egy tökös kis magabiztos csaj lesz a szoknyádban (gatyódban). Egyenlőre csak megjátszod, aztán majd belejössz. Többé nem kell egyszerre ráérned, ha a fiú éppen találkozna veled, mert pont mész a városba a barátnőiddel, vagy fodrászhoz, vagy fagyizni, mindegy. Lényeg, ne mutasd ki, hogy mindig csak őt várod. A fiúk nem úgy működnek, mint a lányok, nekik a túlzott ragaszkodás nem pozitívum. Mutasd azt, hogy neked sem belőle áll a világ. (még arra is rájöhetsz később, hogy tényleg nem) :) Inkább olyan próbálj lenni, mint az elején voltál, mikor téged választott. Biztos nem úgy indítottál, hogy: kivel beszéltél ma? Ne azt érezze, hogy kapaszkodsz, hanem, hogy érdemes veled lennie.
24/41 A kérdező kommentje:
Értem, de és nem fog elhagyni ugye? Vagy megunni ezért? ez a mai nap eléggé kiborított engem, főleg a majdnem szakitás:/ De jó leszek:) Megígértem neki is.
2011. júl. 22. 00:55
25/41 anonim válasza:
Ne azon aggódj, hogy jó legyél, nem megalkudnod kell, hogy megfelelj, hanem élvezni, hogy fiatal vagy. Viszont, ha úgy érzed, hogy csak az ő igényei fontosak, akkor meg te rúgd seggbe, arra semmi szükség, hogy tönkremenj. Akkor majd jön másik, akinek te is fontos vagy, nem csak saját maga. Csak ok nélkül ne hisztizz, de ha jogos a megbántottságod, akkor adj is hangot neki. Magadat is szeresd, ne csak őt. Remélem nem itt tartotok. Lényeg, hogy ne végigveszekedjétek az együtt töltött időt, hanem érezzétek jól magatokat.
26/41 A kérdező kommentje:
Most megvagyunk, csak majdnem elrontottam a féltékenységgel xd :/ Ha azt hiszem hogy nem fog örülni nekem, mikor hamaroasn találkozunk mert ilyen vagyok most, az komolyan így van vagy eltúlzom tényleg?
Remélem nem untatlak a hülyeségeimmel xd:/
2011. júl. 22. 01:03
27/41 anonim válasza:
Ha úgy érzed, akkor hívd fel, vagy írd meg neki, hogy csak akkor találkozol vele, ha nem a puffogást folytatjátok. Meg légyszi, vedd már észre, hogy nem a kislánya vagy, hanem a párja, ne akarj már annyira a kedvére tenni. Te vagy a nő, ő udvaroljon, ne te. Jelöld ki a határaidat, döntsd el, mit vársz el egy fiútól, aki a te barátod. És abból ne engedj. Majd akkor dorombolsz, ha simogat. Ha bánt, akkor meg hisztizel. Ez ennyire egyszerű. Várd el, hogy ő is legyen jó hozzád, ne csak fordítva. :)
28/41 A kérdező kommentje:
: D Ő is nagyon jó hozzám , ha tudnád mennyi mindent megtett érzem, meg nagyon szeret és végre valaki aki szeret engem és én is de nagyon de ez látszik szerintem rajtam:) ahogy írok róla:) Hát ha minden jól megy 3 nap múlva látom, szerinted akkor fog örülni nekem? Mert ha együtt vagyunk minden más, de most elboritott a féltékenység ma:/ de nem fog többet:)
2011. júl. 22. 01:16
29/41 anonim válasza:
Örülni fog, mert egy cuki csaj vagy! Csak nyugi! Mikor borulnál el, jusson eszedbe, amiket itt írogattunk, nagy levegő, új gondolat, már nevetsz is. Ő meg csak hadd gondolkodjon, hogy mi jutott eszedbe! Jó lesz minden, meglátod. Drukkolok neked! :)
30/41 A kérdező kommentje:
Érzem=értem
2011. júl. 22. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!