Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most nem értem. Hogy...

Ezt most nem értem. Hogy voltam fenn, ha igazából nem voltam fenn?

Figyelt kérdés
Most volt nem rég egy nagyobb veszekedésünk, majdnem szakitottunk:/ De adott még egy esélyt..és én azóta próbálok jó lenni mindenre figyelek, nem kérdezek túl sokat. Eléggé féltékeny vagyok, ez próbálom megoldani magamban, engem szeret, minek legyek féltékeny? Persze egy kicsi kell, csak már szerintem túlzásba viszem. Tényleg jó voltam eddig, erre most mondta, hogy miért vagyok fenn facebook-on? Elötte igen fenn voltam, ő erről tudott, aztán leszálltam és nem mentem fel de ő fenn látott és nem hisz nekem, hogy nem mentem fel. És elvileg, mikor ezt mondta nekem, egyből lementem. Én erről miért nem tudok? Tényleg fenn se voltam, de nem hisz nekem. A másik hogy miért voltam fenn, ha igazából fenn se voltam? Feltörték volna? Ő tudja egyedül a jelszavam hozzá, más nem, és nem adta meg másnak, bízom benne. Sosem csaltam meg ő se, semmi titkolni valóm nincs. 18/L
2011. júl. 21. 19:17
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
És hogyan kell törölni? Amúgy nem akarom törölni, mert ő szokott írni mobilon és akkor nem tudnék este beszélni, szóval maradok, és szeretem őt de nagyon.:)
2011. júl. 21. 19:50
 22/28 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy féltékeny vagy, és próbálsz jó lenni. Aztán kiderül, hogy ő a féltékeny, annyira, hogy nem enged fel a facebookra, ahol ő viszont fent van. Érdekes. Nem lehet, hogy nem féltékeny, hanem eltitkol valamit?

Azt írod, megbízik benned, meg normális, de nem bízik meg benned, hisz féltékeny és korlátoz, és ez nem normális.

Furcsa pár vagytok. Biztos a facebook is átvette ezt a furcsaságot.

2011. júl. 21. 19:55
 23/28 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szeretem ez biztos, napról napra jobban, tudsz segíteni?
2011. júl. 21. 19:57
 24/28 anonim ***** válasza:
Bárki bármit ír neked, te megvéded a barátodat. Ha neked ez a fickó így normális ahogy van, akkor minek ide kérdés?
2011. júl. 21. 20:44
 25/28 A kérdező kommentje:
Hát csak, hogy hog ylegyek jobb, meg ne legyen veszekedés köztünk.
2011. júl. 21. 20:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért te akarsz jobb lenni, mikor ő korlátoz téged! Neki kellene jobbnak lennie!
2011. júl. 21. 21:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Néha meggajdul a chat. Volt olyan hogy a csajom kétszer szerepelt a listában. Ott bal oldalt, ahol kis fotókkal mutatja hogy kik vannak fent. Szerintem mutasd meg neki ezt a kérdésedet itt a gyakorin, és együtt olvassátok el a válaszokat! Majd meglátja hogy más is járt így. Emiatt nehogy szétmenjetek már.
2011. júl. 22. 08:05
 28/28 A kérdező kommentje:

Rendben:) Nem fogunk szétmenni isten ments:) szeretem őt ő is engem:)

Köszi:D

2011. júl. 22. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!