Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most nem értem. Hogy...

Ezt most nem értem. Hogy voltam fenn, ha igazából nem voltam fenn?

Figyelt kérdés
Most volt nem rég egy nagyobb veszekedésünk, majdnem szakitottunk:/ De adott még egy esélyt..és én azóta próbálok jó lenni mindenre figyelek, nem kérdezek túl sokat. Eléggé féltékeny vagyok, ez próbálom megoldani magamban, engem szeret, minek legyek féltékeny? Persze egy kicsi kell, csak már szerintem túlzásba viszem. Tényleg jó voltam eddig, erre most mondta, hogy miért vagyok fenn facebook-on? Elötte igen fenn voltam, ő erről tudott, aztán leszálltam és nem mentem fel de ő fenn látott és nem hisz nekem, hogy nem mentem fel. És elvileg, mikor ezt mondta nekem, egyből lementem. Én erről miért nem tudok? Tényleg fenn se voltam, de nem hisz nekem. A másik hogy miért voltam fenn, ha igazából fenn se voltam? Feltörték volna? Ő tudja egyedül a jelszavam hozzá, más nem, és nem adta meg másnak, bízom benne. Sosem csaltam meg ő se, semmi titkolni valóm nincs. 18/L
2011. júl. 21. 19:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%
Ha ilyen pasi a barátod, hogy kifogásolja, ha a kis netes szórakozásodat, akkor hajtsd el. Nőj fel.
2011. júl. 21. 19:28
 12/28 A kérdező kommentje:
A jelszót lehet, de a szerelmemet semmiért sem:)
2011. júl. 21. 19:28
 13/28 A kérdező kommentje:
És ne bántsátok, mert nagyon szeretem őt :)
2011. júl. 21. 19:31
 14/28 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasikból lesznek nagyrészt erőszakos partnerek...
2011. júl. 21. 19:32
 15/28 A kérdező kommentje:
Őő hát..mindegy nem lesz olyan:) Ismerem őt, lassan 1 éve járunk és nagyon normális:)
2011. júl. 21. 19:34
 16/28 anonim ***** válasza:
60%
fészbúk? óh nagy a zisten állatkertje, nevezzük fészbúknak. :D
2011. júl. 21. 19:40
 17/28 anonim ***** válasza:
Az a baja, hogy fent voltál facebook-on? Hát ez röhej. Akár te voltál fent, akár nem, akkor sem szabadna, hogy emiatt balhézzon!!!
2011. júl. 21. 19:43
 18/28 anonim ***** válasza:
nem kell facebukon lenni és kész, ez a megoldás. töröld magad.
2011. júl. 21. 19:49
 19/28 anonim ***** válasza:
80%
Aha, látjuk, mennyire normális.
 20/28 A kérdező kommentje:
Lehet, de szeretem én őt akkor is:)
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!