Ezt most nem értem. Hogy voltam fenn, ha igazából nem voltam fenn?
Figyelt kérdés
Most volt nem rég egy nagyobb veszekedésünk, majdnem szakitottunk:/ De adott még egy esélyt..és én azóta próbálok jó lenni mindenre figyelek, nem kérdezek túl sokat. Eléggé féltékeny vagyok, ez próbálom megoldani magamban, engem szeret, minek legyek féltékeny? Persze egy kicsi kell, csak már szerintem túlzásba viszem. Tényleg jó voltam eddig, erre most mondta, hogy miért vagyok fenn facebook-on? Elötte igen fenn voltam, ő erről tudott, aztán leszálltam és nem mentem fel de ő fenn látott és nem hisz nekem, hogy nem mentem fel. És elvileg, mikor ezt mondta nekem, egyből lementem. Én erről miért nem tudok? Tényleg fenn se voltam, de nem hisz nekem. A másik hogy miért voltam fenn, ha igazából fenn se voltam? Feltörték volna? Ő tudja egyedül a jelszavam hozzá, más nem, és nem adta meg másnak, bízom benne. Sosem csaltam meg ő se, semmi titkolni valóm nincs. 18/L2011. júl. 21. 19:17
1/28 anonim válasza:
Hogy van ez? Ő fenn lehet a Facebook-on, te pedig nem?
Mit tudsz csinálni a Facebook-on, amit kifogásol a pasid?
Nem nagy jövőt jósolok nektek...
2/28 anonim válasza:
A chat nagyon sz*r.És néha amikor nem vagy fent azt mutatja hogy fent vagy.Meg ugyanezt fordítva is.Ennyi
3/28 A kérdező kommentje:
Nem az. Ő fenn volt az sajátján, és látott engem fenn, pedig nem is mentem fel ez hogy lehet hogy látott?
2011. júl. 21. 19:24
4/28 anonim válasza:
aha a barátommal egy gépről nézünk fel facere,akkor amikor kijelentkezek az enyémről és be az övébe,akkor mindíg úgy jelöl mintha fent lennék.Nem tudom miért.
De mért ne lehetnél fent?Megtiltja vagy mi?
Nehogymár ezen vesszetek össze...
5/28 A kérdező kommentje:
Igen nálam is volt ilyen, de nem hisz nekem.
2011. júl. 21. 19:24
6/28 anonim válasza:
Uramisten... legszívesebben szétlőném a facebookot. Nőjjetek már fel!
7/28 A kérdező kommentje:
Fenn lehetek, nem tilja meg, csak féltékeny, pedig tudja, hogy nem csalom meg.
Igen, nekem is sokszor mutatta, hogy fenn van , mégse volt.
2011. júl. 21. 19:25
8/28 anonim válasza:
Menjetek el egy olyan helyre,ha kell könyvtárba,ahol egymás mellett van két gép.Lépjetek be mind a ketten,aztán lépj ki.Egy ideig még úgy fogja neki kijelezni,hogy te fent vagy.Lassan frissít a rendszer.Te bízz benne,de ő nem bízik benned?El kellene beszélgetnetek,normálisan,őszintén!22/F
9/28 anonim válasza:
Terror? Tök jó! Én meg sem próbálnék miatta jól viselkedni! Hagyd! A jelszavaddal együtt a pasidat is cseréld le!
10/28 A kérdező kommentje:
Bízik bennem. De szerintem tudja ő is, de nem tudom.
2011. júl. 21. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!