Esküvői ajándék? (A kérdéses túl rövid. )
Hivatalos vagyok egy esküvőre a hétvégén, de még mindig nem tudom, hogy mit ajándékozzak nekik.
Mindenképp szeretnék valamit, mert "csak" az egyik családtag barátnője vagyok, de mégis meghívtak.
Mindössze 3600 forintom van, ebből ki lehet hozni valamit?
Köszönöm!
16/L
Kedves 15 éves lány!
Köszönöm a tippeket, főleg a dobozos tetszik, de sajnos nincs nyomtatóm...
Utolsó előtti: Egy másik családtagjuk esküvőjén is fényképalbumot ajándékoztam. Nem ciki, ha ők is olyat kapnának?
Hmm. Nálunk a könyvtárban laponként 10Ft-ért lehet nyomtatni. :) Feléd nincs ilyen lehetőség? Polgármesteri hivatal, könyvtár, papírbolt, számtech-bolt... :)
Még egy ötlet: szép formájú, hosszúkás üveg kell hozzá, festék, meg kavicsok... :)
különböző színűre fested a kavicsokat. (egy adag piros, kék, sárga, meg fantáziád szerint)
Aztán alulról feltöltöd az üveget rétegenként. Akár szivárványt is csinálhatsz. :)
A tetejét a borosüveg parafadugójával bedugod, esetleg szalagot köthetsz a nyakára... :)
Megint a 15/L
:D
pénteken találkozok a barátnőmmel, lehet, elmegyünk együtt venni valamit. Ő mégiscsak jobban ismeri az ifjú párt..
Hm.. ezek jó ötletek :)
Az a baj a könyvtárral, önkormányzattal, hogy messze vannak onnan ahol lakom. Ez egy nagy város, és nehezen lehet bejutni a centrumba... De valószínűleg majd elmegyek a barátnőmmel, és együtt kitalálunk valamit.
Bár ez az üveges nagyon tetszik :)
más kérdés: parkban lesz az esküvő, milyen ruhát vegyek fel...
Találtam egy méretben pont jó, fekete-fehér, térdig érő ruhát... VAgy pántnélküli felső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!