Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi hogy reagál, ha...

Egy férfi hogy reagál, ha megcsalják?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem vagyok felszarvazott, vagy legalábbis nem tudok róla:)

Érdekelne, hogy férfitársak Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a szeretett párotok félrelépett. Mondjuk egyszer.

Felülkerekedik a férfibüszkeség és ott, azonnal elégtételt véve rögtön szakítás/válás? Vagy fájna, de igyekeznél megbocsátani, hiszen fontos, hogy együtt maradjatok? Netán bűntudat, hogy mit nem kapott meg az asszony, amiért ehhez folyamodott?

2011. júl. 20. 08:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:21

Dobj egy mailt, folytassuk ott, ha gondolod.

2011. júl. 20. 10:31
 22/28 A kérdező kommentje:

Óh, köszönöm, nagyon sokan válaszoltatok és még minél több jön, annál jobb. Én nem pontozom le azt a hölgyet, aki kiséé harciasan állt a kérdéshez, hiszen ki tudja, hogy mekkora sokkhatás érte, miken ment keresztül és mekkora sebet ütött rajta a dolog. De azért annyit a figyelmedbe ajánlanék, ahogy a közmondás is mondja, hogy "vannak rendes lányok is a világon, csak őket nem látjuk az utcasarkokon", ennek mintájára csak azt, hogy hidd el, vannak rendes férfiak, akik ugyanúgy hűségesek és odaadóak, mint a rendes nők, csak körülöttük nincs "vihar" nem hallunk róluk, mert csendben teszik a dolgukat.

Amúgy ezt a sztereotíp közhelyet, miszerint a nők jobban titkolják a félrekeffentést, mint a férfiak, ezt annyi helyen olvasom. Mindazonáltal csak közhely és sztereotípia. A felmenő rokonságomban is pont az ellentettje esett meg. Édesanyámék hárman voltak testvérek. Nagyapám karácsony szenteste jelentette be, hogy van valakije és átlépte a két éves kisfiát (majdani nagybátyám), aki kapaszkodott volna a lábába, hogy "apu, apu". A környezet egy ideje tudta, de nem volt szívük megmondani a nagyanyámnak, aki mit sem sejtett az egészről. Mindez az '50-es években történt.

Node nem akarok elkanyarodni. Én is úgy vélem, hogy sok mindentől függ. Attól, hogy hogy került rá sor, miért, milyen volt a kapcsolat, a férfinak is van-e vaj a fején stb.

Valaki korábban írta, hogy látványosan kihajítaná a csajt, leszopná magát a földig és mindenki tudtára adná, hogy mekkora ríbanc a leányzó. Hát egy elkeseredett ember valóban tehet ilyet, de nem egy intelligens levezetés, sőt, a lúzerré pozicionálás es világgá kürtölés.

2011. júl. 20. 10:37
 23/28 anonim ***** válasza:

Kedves Labika!

Senki sem tudja a környezetemben, hogy ennyire dühöngök. Csak most úgy kitört belőlem mint a vulkán. Nem szeretnék róla beszélni. Biztos, hogy nem segít a beszélgetés. De a kedvesség az mindig jól esik az embernek. Köszönöm, hogy leveleztél volna velem. :)

A választ nem más tudja megadni. Csak az aki ezt elkövette. Ő pedig nem tudott válaszolni rá. De én úgy gondolom mindenre van magyarázat, mit miért teszünk. Miért kell a tv-ben azt mutatni, hogy csald meg a párod, nem számít jön a másik. Hagyd el a gyereked a családod, egy másik nőért, esetleg férfiért. Rengeteg hazugság és képmutatás. Bárhova mész ezzel a problémával találkozól. DE vannak KIVÉTELEK. Csak kevés.

2011. júl. 20. 10:47
 24/28 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:47

Ahogy gondolod. Szívesen beszélgettem volna Veled. Ha férjed úgy jön haza, hogy milyen szép felesége van, biztosan úgy is gondolja. Mindegy, hogy az exed hogyan viselkedett Veled, a mostani egy csodálatos feleségként kezel és néz Rád, itt az ideje, hogy elhidd Magadról, hogy az vagy, félre tedd a múltat és boldog légy. Semmi gond azzal, hogy más nőre is ránéz, beszélget velük, dícséri őket, ez normális. Esetleg szólj neki, hogy a jelenlétedben ne dícsérje őket vehemensen, mert az Neked rosszul esik.

Sok sikert! :)

2011. júl. 20. 11:12
 25/28 anonim ***** válasza:
Én elbeszélgetnék vele először, elég mélyen, hogy mi volt a baj, miért tette, hogyan történt. Minden részletre kíváncsi lennék, arra is, hogyan rakta be neki az a másik, mert ha nem tudnék meg minden részletet, még évek múlva is ezen agyalnék. A következő lépés a fel is út, le is út lenne, könyörület nélkül. Nem érdekelne hogy szeret, hogy hülyeséget csinált, és bocsássak meg neki. A kemény, hideg elválást alkalmaznám, nem dühöngenék és csapkodnék, annak nincs értelme. Aztán jöhet a másik csávó... Nem, én egy ujjal sem nyúlnék hozzá, erre vannak a verőlegények. ÍNem rögtön intézném, hanem úgy fél év múlva. És a csajon is bosszút állnék, azt hirtelen nem tudom hogyan.
2011. júl. 20. 12:23
 26/28 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy szinte az összes válaszban az volt, hogy senki nem tudna megbocsátani a párjának. Ehez képest, amikor egy férfi megcsal egy nőt, jönnek azzal a dumával, hogy ez az ösztöneikben van..

MUUHHHAAHHAAAAA.. na persze, az ösztönökben..A nők meg az ösztöneik miatt választanak gazdag férfit, ez még senkinek sem tünt fel?!

2011. júl. 20. 13:10
 27/28 anonim ***** válasza:
Csalódás lennék magamnak,hogy valamit nem jól csináltam,nem "elégítettem" ki.
2011. júl. 21. 02:12
 28/28 anonim ***** válasza:
nehezen, nehezen.
2013. febr. 22. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!