Egy férfi hogy reagál, ha megcsalják?
Szerencsére nem vagyok felszarvazott, vagy legalábbis nem tudok róla:)
Érdekelne, hogy férfitársak Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a szeretett párotok félrelépett. Mondjuk egyszer.
Felülkerekedik a férfibüszkeség és ott, azonnal elégtételt véve rögtön szakítás/válás? Vagy fájna, de igyekeznél megbocsátani, hiszen fontos, hogy együtt maradjatok? Netán bűntudat, hogy mit nem kapott meg az asszony, amiért ehhez folyamodott?
Első reakció: Kihajítanám a lakásomból, hogy a lába nem éri a földet. Menjen ahhoz, akinél jobb, mint nálam.
Aztán elgondolkodnék, hogy mit csináltam rosszul, hogy a következőben több esélyem legyen. De úgy érzem, megbocsátani nem tudnék, nem működne úgy, mint előtte. Hiszen akárhányszor ránéznék, az jutna elsőnek az eszembe, hogy megcsalt...
35F
Nálam is első gondolat a válás és persze nem csak gondolat, hanem tett is követi.
Jó lenne ilyenkor megvetni, megutálni a nőt, de ha együtt kell még bizonyos ideig maradni az anyagi szétválás miatt, az ember türtőzteti magát, mert most mit tegyen ugye?! :)
...és igen, ahogy első hozzászóló írta, átvizsgálnám magamban, én mit rontottam el-mit tanulhatok ebből - vagyis a saját felelősségem mi volt- az ő része amúgy is egyértelmű :)
Azért válnék, mert ez egy szennyes dolog, nem tudnám újra ölelni, ha más ölelte és akkor még finoman fogalmaztam :)
Sok férfi azért bocsájtja meg a megcsalást hogy legyen hova berakni utánna is.
Egyből megijednek ha félrelép Júlia.
Amikor bejelentettem a férjemnek, hogy most aztán tuti válunk és már van más férfi is a képben, ő nem akart sem válni sem szakítani. Azt az "ultimátumot" adta, hogy költözzünk el, ő szemet húny én meg szakítok a férfivel.
Már rég tönkrement a viszonyunk, nem mentem ebbe bele (és szerintem egyébként sem tettem volna), költözés volt de csak én tettem. Nem azért, mert kirakott, ő megbocsátott volna. Én nem akartam vele maradni, nem volt véletlen a félrelépésem sem.
Gondolom most lepontoztok, de ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!