Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bántani fogják a...

Tényleg bántani fogják a kisfiamat ha Milán névre keresztelem. Szerintetek ronda név?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 23:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:

Szerintem a Milán az egyik legszebb fiúnév... Mondjuk a Dániel sem rossz, de kicsit gyakoribb.

Megkérdezhetem, milyen nemzetiségű a párod? Nekem is külföldi párom van, mi mondjuk még nagyon az elején vagyunk. De mi azt tervezzük, hogy a mi gyerekeinknek két neve lesz: egy magyar és egy török. Ti nem gondoltatok erre?

És amúgy bocsi a kérdésért, de kíváncsi vagyok... Tervezitek mindkét nyelvet megtanítani a babának? (:

2011. júl. 20. 15:32
 42/44 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nem szeretnénk két nevet adni a babának. Svéd a férjem és természetesen svédül fog a babával beszélni én meg magyarul:-)

Ti milyen nyelven fogjátok tanítani?

2011. júl. 20. 23:52
 43/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kérdeztem azt, hogy nem-e szeretnétek két nevet a kicsinek.

Mikorra vagy kiírva?

Egyébként én majd amikor már nagyobb lesz akkor szeretném, hogy tanuljon nyelvet, például az oviban. De szerintem egy kisgyerek is van annyira értelmes, hogy el tudja dönteni, hogy ő melyiket szeretné, mert akkor jobban meg fogja tanulni. De nálam ez a kérdés még nagyon messze van, ráérek még a gyerekvállalással.

19L

2011. júl. 28. 00:48
 44/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem Milánnak hívnak, soha nem ért a nevem miatt hátrány. Nem csúfoltak, esetleg egyszer-kétszer mikor a nagymama Miluskázott elröhögték magukat a haverok. Romát még soha nem láttam Milán névvel és olyan sűrűn sem találkozom, 20 év alatt 2 Milánt ismertem meg, pedig baromi sok ismerősöm van.

Én szeretem a nevem!

2012. febr. 7. 06:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!