Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bántani fogják a...

Tényleg bántani fogják a kisfiamat ha Milán névre keresztelem. Szerintetek ronda név?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 23:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Azért Füst Milán csak elboldogult valahogy az életében ezzel a névvel...
2011. júl. 19. 23:44
 22/44 ava87 ***** válasza:
Szerintem ezen a néven semmi csúfolni való nincs, de a gyerekek bármilyen nevet ki tudnak gúnyolni. Nekem maximum a makaróni jut róla eszembe, és bár nem igazán tetszik ez a név, de semmi bajom nincs vele.
2011. júl. 19. 23:47
 23/44 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy csúfolnák, bár én is a Danira szavazok!
2011. júl. 19. 23:48
 24/44 anonim ***** válasza:

nálunk az utcában minden második cigány neve milán

de te tudod

2011. júl. 19. 23:52
 25/44 anonim ***** válasza:

Helló! A "cigány" kifejezéssel csínján! Nem szabad használni! :))) 50 ezer Ft. büntetés. Hogy mondjuk, a cigánypecsenyét? :)))) Ez komoly.

Sztem szép név. Olasz macsós.

A Danit ismerek aki kisebbség. Hoppá többség! :)

Dani: Döbrögi Dániel, Berényi Danika :))

A Milán tényleg szép név.

2011. júl. 19. 23:57
 26/44 anonim ***** válasza:
dehogy bántják nekem a milánói makaróni jut róla eszembe de tök elfogadott név és egyáltalán nem hülye
2011. júl. 19. 23:57
 27/44 anonim ***** válasza:

Az én öcsém neve Milán (20 éves) és nagyon szereti a nevét! Szerintem szép név és nem csúfolták Őt többet, mint bárki mást! Én még egy Milán nevű cigánnyal sem találkoztam, pedig bejártam már az egész országot! Komolyan mondom, tiszta röhej ez az oldal! Csak rosszindulatú emberek vannak itt!

Különben meg, soha nem fogsz olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik. Az én kisfiam neve Botond, amire Te mondtad azt, hogy röhejes... Szerintem meg tök szép. Hol érdekel, hogy mit gondol bár vadidegen gyakorikérdéses ember???

Érted?

2011. júl. 19. 23:59
 28/44 anonim ***** válasza:
0%
Dániel: szép név, magyar név.
2011. júl. 20. 00:03
 29/44 anonim ***** válasza:
87%
OFF: a Dániel zsidó eredetű
2011. júl. 20. 00:09
 30/44 A kérdező kommentje:

Nem röhejes név a Botond, én egyáltalán nem gondolom annak. Csak az egyik barátomat a suliban így hívták és nagyon bántották a többiek a neve miatt.

Milán cigányt én sem ismerek...

Két nevet nem szeretnénk a babának. A férjem nem magyar ezért nehéz a név választás. Nekem a Dániel nagyon tetszik, de neki nem annyira. Olyan nevet szeretnénk ami jó külföldön meg itthon is:-)

2011. júl. 20. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!