Tényleg bántani fogják a kisfiamat ha Milán névre keresztelem. Szerintetek ronda név?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 23:10
31/44 anonim válasza:
Igazából, bármelyik névbe bele lehet kötni.. Nekem a Milán sokkal jobban tetszik, mint a Dániel. Nem tudom miért... Szerintem a Milán sokkal szebben cseng.
33/44 anonim válasza:
Szerintem meg igenis jó. Sokkal jobb, mint a Dániel és milliószor jobb, mint az elcsépelt Bence.
34/44 anonim válasza:
A kolléganőm keresztfiát Milánnak hívják, bár ő még ovis.Szerintem szép név.Kétlem, hogy emiatt bármilyen jellegű kiközösítés érné, bár a kicsik szeretnek másokat gúnyolni,de ha nem ez a neve lenne akkor is mindig találnak valamit.Ha neked tetszik, nyogodtan hívd így a fiad.
35/44 anonim válasza:
Kislányom osztálytársa Milán. Amikor még nem volt kisfiam, mindig azt mondtam, ha lesz, olyan legyen, mint ő. Helyes szöszke kisfiú, jó tanuló, illedelmes, udvarias, kedves. Zabálnivaló. Még furulyaórára is jár, egyedüli fiúként. (azóta van egy picike kisfiam:))Senki sem csúfolta soha a neve miatt. Szóval nekem a MIlánról egy nagyon helyes kisfiú ugrik be.
36/44 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem érzem úgy, hogy ez a név piszkálást érdemelne.
37/44 anonim válasza:
nekem nem tetszik.De az a lényeg,hogy nektek tetszen.
38/44 anonim válasza:
Szerintem jó név a Milán,nem értem mi van benne hogy piszkálják az embert a neve miatt.Vannak Milán nevű ismerőseim,de még nem hallottam hogy piszkálják a nevük miatt.a Botond nevű ismerősömet sem piszkálják.Azt a nevet adjátok neki amit TI szeretnétek,ne foglalkozzatok más véleményével.Nehogy már más döntes el a fiatok nevét!!!Nem fogják őt piszkálni.
39/44 anonim válasza:
Nekem ha lesz egyszer fiam Milán lesz. Mert a Márk és a Gergő mellett a Milán a kedvenc nevem.
40/44 anonim válasza:
Hat akit a njeve miatt bantanak az nagyon bangok kell legyenek. Mi van ha valakinek kulonleges neve van? Semmi csak a sok tajparaszt cigany nemtud elferni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!