Nem furcsálljátok az olyan embereket akik már betöltötték a 20. életévüket és még soha nem volt párjuk?
Olyan sokan írnak ide is, hogy 20, 23, 26 évesek és még soha nem is volt kapcsolatuk.
Ők mind azt mondják, hogy nekik még nincs szükségük senkire ők még várnak az igazira. Én pedig úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy párra, főleg olyannak aki már 26 éves.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:07
Én az olyanokra gondolok akiknek még ennyi idősen soha nem is volt kapcsolata se csók se semmi más.
Ők nem akarják azt érezni, hogy milyen egy másik emberhez tartozni?
Én nem furcsállom. Lehet az illetőnek valami olyan baja van, ami miatt nem mer ismerkedni, és nem reménykedik abban, hogy lesz valakije.
Másrészt fölösleges meggondolatlanul belemenni egy kapcsolatba. Ha valaki úgy érzi, nem elég érett hozzá (előfordulhat), vagy nincs igénye párkapcsolatra, akkor az az ő döntése, attól még ugyanolyan értékes személy marad.
Az én nézőpontomból az a furcsa, ha valakinek nincs szüksége az egyedüllétre (nem pár napra...stb.) és a függetlenségre. :) :)
Én meg azt furcsállom amikor egy életerős 25 éves fiatal már a 4. egyetemébe kezd bele és még mindig nincs se szakképzettsége, se diplomája és életében egy órát se dolgozott még.
Én ezt furcsállom a mai világban.
Nem furcsállom, de azt már igen akinek 20-26 éves korára már kb.10-15 ugynevezett komoly párkapcsolata volt.
Néha alig bírom ki röhögés nélkül, mikor 15-20 éves csitrik arról beszélnek, hogy párkapcsolatban élnek, a párom így, a párom úgy. Csak simán járnak, barátkoznak, probálkoznak. Hol van az még a párkapcsolattól, vicces.
nem a tizenévesekről kérdeztem.
de nem hiszem, hogy csak nekem furcsa az, hogy egy érett 26 éves nő vagy férfi még csak egy csókig sem jutott el.
Én 24 vagyok se munkám se kocsim semmim kisvárosban élek anyámmal lakok.
Ilyen háttérrel kicsit égőnek érzem leszólítani bárkit is.
Még ha be is jönnek a csajnak hosszú távon mit tudok én neki nyújtani, nem vagyok már tini hogy egy délutáni séta a parkban-nal elintézzem a dolgot.
Jó, tudom én vagyok a hibás hogy miért nem változtatok rajta, de nem olyan könnyű az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!