Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan jeleznétek vissza, ha...

Hogyan jeleznétek vissza, ha egyátalán visszajeleznétek, ha már betöltötték az állást?

Figyelt kérdés
Most először kerestem alkalmazottat,és megígértem mindenkinek,hogy küldök egy sms-t,ha nem őt választottam.Milyen intelligens üzenetet írjak?Ötletek?
2010. aug. 24. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Öcsém, de rendes vagy! Én már tizenx éve vagyok benne az álláskeresésben, de egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor kaptam levelet arról, hogy bocsi.

Én valami ilyesmit írnék:

Köszönöm jelentkezését, az állást betöltöttem, sikeres álláskeresést kívánok...

bár ez így elég bénán hangzik, de kb ezt kéne valahogy frappánsabban megfogalmazni.

Kívánom, hogy maradj meg ilyennek! <-- ez már neked, nem az üzenetbe. :D

2010. aug. 24. 23:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de lány vagyok:-)!Hát nem vagyok egy "proli"mint egyes emberek.Én is kerestem állást anno,tudom milyen idegesítő várni a telefonhívást,nekem természetes hogy megköszönöm a jelentkezését még akkor is ha nem őt választottam.220 levél is érkezett arra is mind visszaírtam e-mailben.Nem rossz amit írtál,kicsit átfogalmazom és jó is lesz:-)
2010. aug. 25. 06:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem már volt 16 munkahelyem 11 év alatt..

Álláskeresésnél mindíg 4-5 napot adok max aztán lépek tovább.

De gyakorlatilag ahol van meló, és kell ember oda már másnap felvesznek ez tapasztalat!

1x volt egy olyan hogy 5 hónap után hívott fel a Média Markt Hr ese, hogy akkor behívnának interjúra, mondtam neki hogy mi van fél év után sikerült elolvasni a jelentkezésem?

Na felejtsük el egymást, mert hülye azért nem vagyok hogy ilyen helyen melózzak, aztán leraktam.

2010. aug. 25. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Az a baj és ezzel sokan nincsenek tisztában, hogy az álláshirdetések 40% a csalás, 40% a csak adatgyüjtés hálózatépítéshez.

10% a csupán reprezentatív hirdetés amire már valójában megvana jelölt csak kötelező kikommunikálni, és ösz visz 10% a valós.

Van is erről egy oldal amit a multkor néztem vmi kamuallas.info vagy mi.

2010. aug. 25. 10:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen.Főleg az expresszen,van sok kamu.Én vasárnap adtam fel a hírdetésemet,300-an jelentkeztek ebből többen e-mailben.Ma döntöttem el kit alkalmaznék,és a többinek meg küldtem sms-t,vagy e-mailt megköszönve a fáradozását,hogy eljött.Egyébként sok cég csinál olyat mint pl.a media markt is hogy elteszik az önéletrajzokat,és ha az illető nem vál be azok közül válogatnak akik anno jelentkeztek.
2010. aug. 25. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

ÉN sok levelet kapok vissza, hogy örültünk a szerencsének, további sok sikert a továbbiakba, de most nem önre esett a választás, az állást mással töltöttük be.

Ez egy minimum, hogy legalább jelezzük, hogy nézzük valamibe az embert. A legrosszabb az, hogy sokszor már olvasatlanul is tudom, hogy mi fog a levélben várni rám.

2010. aug. 25. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Tisztelt XY!

Az Ön által megpályázott állásra érkezett önéletrajzok feldolgozása megtörtént.

Sajnos választásunk nem Önre esett.

További álláskereséséhez sok sikert kívánunk!

Tisztelettel

XY

Személyügyi vezető

2010. aug. 29. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!