Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem furcsálljátok az olyan...

Nem furcsálljátok az olyan embereket akik már betöltötték a 20. életévüket és még soha nem volt párjuk?

Figyelt kérdés

Olyan sokan írnak ide is, hogy 20, 23, 26 évesek és még soha nem is volt kapcsolatuk.

Ők mind azt mondják, hogy nekik még nincs szükségük senkire ők még várnak az igazira. Én pedig úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy párra, főleg olyannak aki már 26 éves.

2011. júl. 19. 18:55
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
92%
nem furcsálom
2011. júl. 19. 18:56
 2/42 anonim ***** válasza:
84%
Várnak az igazira, de ha nem ismerkednek, hogyan? Bekopog az ajtón? És ha meg van az igazi és 5 év múlva kiderül, hogy nem az, akkor hiába várt addig.
2011. júl. 19. 18:59
 3/42 anonim ***** válasza:
97%
én sem furcsállom
2011. júl. 19. 19:00
 4/42 anonim ***** válasza:
97%
Én sem furcsállom
2011. júl. 19. 19:02
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
nem furcsállom. 19 éves vagyok, 3 éve van párom. magamról úgy gondolom, hogy szükségem van társra, de az hogy más hogyan gondolkodik...az már nem azén dolgom. sokan vannak ilyenek,.nekem nem furcsák.
2011. júl. 19. 19:03
 6/42 A kérdező kommentje:
de mégis csak felnőt emberek, én nem hiszem hogy ők nem vágynak érzelmekre és testiségekre.
2011. júl. 19. 19:03
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem furcsa. Teljesen elképzelhető, hogy valaki ilyen-olyan okok miatt ennyi idősen még nem találta meg azt az embert, akivel párkapcsolatot létesítene. Biztosan nem lehet jó érzés, hiszen a legtöbb ember vágyik a szeretetre és a törődésre. Viszont azzal, hogy azon keseregnek, hogy 'de rossz egyedül', még nem oldódik meg sajnos a dolog, szóval jobb pozitívan felfogni, és úgy gondolkodni, hogy megvagyunk egyedül is, míg meg nem érkezik az igazi.
2011. júl. 19. 19:05
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok, 21 éves és 2 éve nincs barátom (iagz, hogy már volt kettő régebben). Nekem nem azért nincs, mert nincs rá szükségem, hanem mert nincs olyan srác, akibe szerelmes vagyok. Csak azért meg nem fogok senkivel járni, hogy legyen valakim és ne furcsállják az emberek, hogy egyedül vagyok. Majd ha valakivel tetszeni fogunk egymásnak, akkor összejövünk, én nem siettetem ezt a dolgot.
2011. júl. 19. 19:07
 9/42 anonim ***** válasza:
19%
Hát szerintem pedig furcsa. ... Nem akkora ez a ilág hogy ne legyen kapcsolata az embernek. nem azt mondom hogy ennyi idősen találja meg az élete párját, de hogy egyáltalán ne legyen vagy nem volt még, az furcsa. Párkapcsolatot is tanulni kell.
2011. júl. 19. 19:08
 10/42 anonim ***** válasza:

*persze szerelemből ne lenne kapcsolata

elképzelhető, de mondom hogy nem olyan nagy a világ hogy 10 évbe teljen míg jön egy szerelem.

19:08 voltam

2011. júl. 19. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!