Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha egy családt...

Mit csinálnátok ha egy családtagotok, testvéreteknek (lent)?

Figyelt kérdés

különleges adottsággal vagy tehetséggel születik .És mondjuk míg ti vágytatok volna a figyelemre és ezt sosem kaptátok meg (azoktól legalábbis nem akiktől szerettétek volna) a családtagotok egy pillanat alatt megkapja mert mondjuk szép és alkalmas arra h modell legyen .Vagy annyira különös énekhangja van, hogy szinte rögtön felfedezik..

Itt nem arról van szó h irigy az ember ..-de ezt hogy lehet feldolgozni ?

Hogy egy ilyen rokon mellett ennyire jelentéktelen az ember? (-mert azt senki ne mondja h a mai világban ez nem számít. Mindenki két dologra vágyik leginkább: h figyeljenek rá és h elismerjék.)

Mit tennétek ha csak a másik ember árnyékában élnétek akaratotokon kívül ?

(ja és lehet h nektek is van adottságotok ,de vagy nem tudjátok kihasználni v mondjuk a másik sokkal több előnnyel születik.. )

2011. júl. 18. 19:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

szóval mit csinálnátok ?

1tök más szakmában sikerek ?

2alkoholizmus lol ?

3beletörődés -csendes élet ?

Amúgy a legszörnyebb ha érzed h tehetséges vagy valamennyire -de valamiért nem tudsz vele élni ,vagy mert nem vagy szerencsés ,vagy mert nem tudod jól menedzselni magad stb.

Meg talán még azt látni h a másiknak semmi erőfeszítésből lesz pénze ismeretsége népszerűsége ..míg te éveket gürcölsz egy diplomáért h aztán újabb éveket gürcölj egy embernek való fizetésért,kapcsolatokért, akármiért.

hmm..hát ennyi .

2011. júl. 18. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én az 1-est választom akkor, most azon vagyok hogy elvégezzek egy új sulit és tanuljak tovább, mivel tesóm abbahagyta végleg kb a semmiben (általános). A célom az érettségi meg valamilyen szakma.

utolsó kommentelő voltam

2011. júl. 18. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd sztem teljesen természetes, hogy 2 testvér közt van egy egészséges rivalizálás. De! Nem muszáj ezt az egészet kudarcnak megélni. Én már túl tettem magam rajta, és sikerült "élet tapasztalattal" helyre raknom a dolgokat. Mind a ketten eléggé humán beálítottságúak voltunk. Először rajzolni kezdtünk mind ketten, aztán láttam neki jobban megy, én feladtam, ő keramikus lett , választottam szavalást, majd később éneklést. Mindig is irigykedtem rá , mert csinosabb volt nálam, aztán szép lassan rájöttem a szépség nem minden, az emberi értékeink mások. A régi haverokkal mai napig tartom a kapcsolatot 32 évesen, míg neki állandóan cserélődik a klikk. Próbálj más irányt választani, mint tesód, és igen is becsüld meg magad az elért sikerekért. Ez a titka az egésznek. Ne csak a mások sikerét lásd, hanem a sajátodat is értékeld, és akkor sínen leszel. Soha ne más legyen a mérce, hanem saját magad.
2011. júl. 19. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!