Mit csinálnátok ha egy családtagotok, testvéreteknek (lent)?
különleges adottsággal vagy tehetséggel születik .És mondjuk míg ti vágytatok volna a figyelemre és ezt sosem kaptátok meg (azoktól legalábbis nem akiktől szerettétek volna) a családtagotok egy pillanat alatt megkapja mert mondjuk szép és alkalmas arra h modell legyen .Vagy annyira különös énekhangja van, hogy szinte rögtön felfedezik..
Itt nem arról van szó h irigy az ember ..-de ezt hogy lehet feldolgozni ?
Hogy egy ilyen rokon mellett ennyire jelentéktelen az ember? (-mert azt senki ne mondja h a mai világban ez nem számít. Mindenki két dologra vágyik leginkább: h figyeljenek rá és h elismerjék.)
Mit tennétek ha csak a másik ember árnyékában élnétek akaratotokon kívül ?
(ja és lehet h nektek is van adottságotok ,de vagy nem tudjátok kihasználni v mondjuk a másik sokkal több előnnyel születik.. )
szóval mit csinálnátok ?
1tök más szakmában sikerek ?
2alkoholizmus lol ?
3beletörődés -csendes élet ?
Amúgy a legszörnyebb ha érzed h tehetséges vagy valamennyire -de valamiért nem tudsz vele élni ,vagy mert nem vagy szerencsés ,vagy mert nem tudod jól menedzselni magad stb.
Meg talán még azt látni h a másiknak semmi erőfeszítésből lesz pénze ismeretsége népszerűsége ..míg te éveket gürcölsz egy diplomáért h aztán újabb éveket gürcölj egy embernek való fizetésért,kapcsolatokért, akármiért.
hmm..hát ennyi .
Én az 1-est választom akkor, most azon vagyok hogy elvégezzek egy új sulit és tanuljak tovább, mivel tesóm abbahagyta végleg kb a semmiben (általános). A célom az érettségi meg valamilyen szakma.
utolsó kommentelő voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!