Mit gondolsz az azonos neműek házasságáról és gyerekvállalásáról?
Én személy szerint egyiket sem támogatom. A házasság egy szent kötelék férfi és nő között. Tőlem éljenek együtt, akár még a bejegyzett élettársi kapcsolatot is engedném, de a házasságot nem.
A másik dolog meg hogy egy gyereknek egy anyára és egy apára van szüksége, nem pedig két anyára vagy két apára. Szerintem ez teljesen összezavarna egy gyereket, főleg amikor látná, hogy minden más gyereknek van egy apja és egy anyja. Arról nem is beszélve, ha pl. iskolában elkezdenék emiatt piszkál, csúfolni.
"Mit szólnátok, ha valaki kijelentené, hogy mostantól a cigányok nem házasodhatnak és nem vállalhatnak gyereket? "
Istenem, ez a szokásos szánalmas bu-zi logika.
A gyereknek apára meg anyára van szüksége.
Attól, h valaki cigány még tudja normálisan nevelni a gyerekét, de két pasi soha nem fogja úgy tudni.
Mindegy, hihetetlen mennyire logikátlan baromságokat tudok összehordani.
"két pasi soha nem fogja úgy tudni."
Hát, ebben sincs semmi logika.
Ebben a két pasi nem tudja úgy nevelni a gyereket, van logika de hibás is szóval azért nem lehet vele érvelni mert ha veszünk egy családot, nagyapa - apa - anya - gyerek, együtt laknak, anyja meghal, marad az apa és a nagyapa, gyönyörűen fel tudják nevelni akár a kicsit. Viszont ők nem játszanak seggbekukit esténként. Két férfi is képes lehet felnevelni jól gyereket, de nem úgy ahogy a melegek.
Két meleg egy pár is lehet nagyon rendes emberek, akár még "család" is viszont a társadalom elítéli ezt a dolgot, és NEM LESZ BELŐLE JÓ!
Jó,csak más a kényszer, mert ugye az anyja meghalt, meg a másik h tudja, hogy az egyik az apja a másik meg a nagyapja, nem pedig két apja van.
Szal ne keverd össze a kettőt.
Na de ez is tipikus bu-zi logika.
Hogy az, hogy valakit az apja meg a nagyapja nevel, az ugyan olyan, mint hogy valakit két idegen kezd el nevelni:D
Itt kezdődik a baj:D
nem b+.
én írtam az apa nagyapa pl-t meg még ezer másikat és ha értenétek az iróniát akkor vágnátok hogy azt írtam hogy bár képes felnevelni két férfi egy gyereket,de ez nem ideális hanem ennek kell lenni a kivételnek.
csak önnmagában mindenféle megkötés nélkül nem lehet kimondani hogy két férfi nem képes gyereknevelésre.
Mert nem ez a baj, nem az a baj hogy két férfi, mert ilyenkor szoktak jönni azzal hogy két normális férfi jobb mint egy idegbeteg nő, vagy az alkesz apa anya felállás jobb e, vagy ha két anyja van a gyereknek, de azok kedvesek.
Erről az oldalról kockázatos és nagyon nehéz megközelíteni a problémát mert senki se gondolja magát rossz embernek se a buuzi sem a nem buuzi. És akkor jönnek hogy attól mert buuzi valaki még lehet jó ember stb stb.
Nem is ez a kérdés. Persze hogy lehet jó ember. De nem jó családképet lát a gyerek, nem normális családban nő fel, nem tudni hogy jobb e egyáltalán mintha az apa folyamatosan verné a feleségét, nem tudni mekkora sérülést okoz ez a gyerekben főleg hogy már ezredszerre írom, általánosan elítélt dolog ez ma. Kimondva kimondatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!