Mit gondolsz az azonos neműek házasságáról és gyerekvállalásáról?
Én személy szerint egyiket sem támogatom. A házasság egy szent kötelék férfi és nő között. Tőlem éljenek együtt, akár még a bejegyzett élettársi kapcsolatot is engedném, de a házasságot nem.
A másik dolog meg hogy egy gyereknek egy anyára és egy apára van szüksége, nem pedig két anyára vagy két apára. Szerintem ez teljesen összezavarna egy gyereket, főleg amikor látná, hogy minden más gyereknek van egy apja és egy anyja. Arról nem is beszélve, ha pl. iskolában elkezdenék emiatt piszkál, csúfolni.
Hát ha úgy vesszük,akkor a meleg párok elvennék az esélyt az intézetben lévő gyerektől,hogy normális férfi-nő pár fogadhassa őket örökbe.Ilyen megvilágitásban melyik a jobb?
Házasodni felőlem házasodjanak,de az örökbefogadás egy beteges és cseppet sem normális elfajzása lenne a liberalizmusnak.Sajnos máshol már megtörtént.
,, Ezen nincs mit ragozni, ez egy mondhatni betegség.,,
Szerinted hogy kell gyógyitani? (azon kivül, h akasszák fel magukat)
Ezt nem döntés és akarat kérdése, ez érzés és kész. Ahogy Te sem tudnád azt mondani, h ok, akkor ezentúl nem a férfiakat szereted, nem a férfiak vonzanak (ha Nő vagy).
ma 16:16
A hetero házaspároknak is hosszú éveket kell várniuk, míg gyermeket tudnak örökbefogadni...
A házassággal nincs bajom, az kettőjük dolga - de gyereket ne vállaljanak!
Akkor én vagyok a kivétel,engem nem zavar.Mivel ez egy olyan dolog amiről ők nem tehetnek.
Az örökbefogadást azért engedném meg a férfiaknak is mert valjuk be igy azért nem igazságos,egy leszbi párnak lehet gyereke a férfiaknak meg nem?
A példamutatásról annyit hogy rengeteg heterótol simán elvenném a gyereket mert rossz példát mutatnak,egy meleg párnak nem lessz meleg gyereke ez nem a neveltetétől függ.
,,Ki mondta hogy jobb? egyébként mi van a melegek nem vesznek össze? hagyjuk már a süket dumát jó?,,
Én jobban örülnék, ha 2 anyám, vagy két apám lenne, mint igy, h van anyám is, apám is, de sosem láttam szeretet ebben a családban.
Nem mondom hogy támogatom, de el lehet gondolkodni azon, hogy lehet egy gyerek még mindig jobb kezekbe kerül két "normális" meleg párral nevelkedve, mint, nem tudom.. intézetben vagy, ahonnan adoptálják a gyerekeket..!
Házasság. azt mondják, ez "nem normális". miért piszkálja mások csőrét, hogy a melegeknek is igénylik ezt a "szentséget" ? Mi köze másnak ehhez? miért lesz attól neki rosszabb? (és mellesleg mikor a házaspárok egy nagy része válik?..az emberek verik a mellüket hogy ez a férfi és nő szent köteléke.. Hol itt a szent kötelék?)
Ami nem az én problémám,azzal nem is nagyon foglalkozok.Azt,hogy valaki "más",elfogadom,mert nem látok benne kivetni valót.Ne vonuljon fel,ennyi az egész!Ne mutogassa ország-világnak a s.ggét!Lehessen házasodniuk,mert az is egy teljesen normális dolog..két ember szereti egymást,ez most miért nem normális?
Ahol az apa vagy az anya alkoholista,ott sincs jobb dolga a gyereknek..:/ én tudom,mert apám alkoholista.Így nem vagyok aztán boldog ember!
Lehet,hogy a leszbikusoknál vagy a melegeknél is veszekednek,de 100%,hogy nem verik egymást.. vagyis nagyon ritkán fordul ez elő szerintem.
Észak-Amerikában kétmillio (!) homoszexuális, leszbikus, és biszexuális pár szeretne gyereket örökbefogadni. A becslések szerint jelenleg kb. hatvanötezer örökbefogadott és tizennégyezer nevelőszülőknél elhelyezett gyerekről tudni, akik az említettekhez hasonló "családokban" élnek.
Számos tanulmány foglalkozik a kérdéssel, jelentős részük arra a megállapításra jut, hogy mindezek komolyan károsítják a gyermekeket. Nagy az esélye ugyanis annak, hogy a gyermek is homoszexuálissá/leszbikussá válik
A homoszexualitás nem választott és tanult tulajdonsága annak, akit ez érint. Viszont, ha már elfogadta magát ennek, akkor torz és kificamított dolognak tartom azt, hogy ugyanúgy akarjon élni, mint a heteroszexuális ember. Mintha szerepjáték lenne. Így az egészből lesz egy hülye katyvasz és egy diszharmonikus hülyeség. És nem azért, mert mivé nevelődik a gyerek. Nem. Egy hetero kisfiúból nem lehet meleget "nevelni". Hetero marad. Viszont a házasságban és a családban van:
-férj (apa)
-feleség (anya)
Namost: ha annyira ezt a családmodellt "erőlteti" a homoszexuális ember, akkor az ehhez tartozó szerepköröket hogyan fogják egyikükre-másikukra ráhúzni?
A gyerek kit minek fog szólítani?
Házaspároknál ki kicsoda? Ki a "férjem"? Ki a "feleségem"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!