Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az azonos neműek...

Mit gondolsz az azonos neműek házasságáról és gyerekvállalásáról?

Figyelt kérdés

Én személy szerint egyiket sem támogatom. A házasság egy szent kötelék férfi és nő között. Tőlem éljenek együtt, akár még a bejegyzett élettársi kapcsolatot is engedném, de a házasságot nem.

A másik dolog meg hogy egy gyereknek egy anyára és egy apára van szüksége, nem pedig két anyára vagy két apára. Szerintem ez teljesen összezavarna egy gyereket, főleg amikor látná, hogy minden más gyereknek van egy apja és egy anyja. Arról nem is beszélve, ha pl. iskolában elkezdenék emiatt piszkál, csúfolni.

2011. júl. 17. 16:02
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
58%

Én nem vagyok meleg párti de nem csak meleg hanem alkoholista, agresszív, epilepsziás, lebénult, stb szülőt se akar magának senki.

Azoknak se tiltja meg senki hogy gyerekük legyen max a természet.

Akinek vagy a bugyójában meg a gatyójában valami annak Istenadta tehetsége gyereket nemzeni. Gondolom a melegeknek is van ott valami. Most az hogy épp ennek az egyik módja (az örökbefogadás) nem engedett az egy dolog. Még kamuházasságot is van aki köt, jön a baba, válnak, és marad annál aki akarta. Ennyi az egész. Van aki x év normál együttélés után jön rá hogy ő mégis meleg csak áltatta magát, oszt már van 2 gyereke is. Akkor mi van? Semmi.

Egy szülő 5.000.000 módon el tudja rontani a gyereke életét és megsértheti a lelkét. Ezzel együtt ha a melegek örökbe fogadnának lenne 5.000.001 módja. Csak ugye amíg a heterok szépen elintézik normális módon hogy gyerekük legyen, addig a homoknak körülményes, és mégis, hetero párnál van 50% esély arra hogy a gyerekből egy rakás kaka lesz, a homoknál ez 90% már csak a társadalmi megítélés miatt is, és ami ezzel jár, különböző lelki sérülések. Pláne ha még homi is meg alkesz meg veszekedős stb. Mind látjuk hogy az hogy homi a szülő, csak rosszabb lehet, mert ha már minden egyéb csúcsüberfasza, akkor is egy hiba van, hogy homi. És ez elég nagy bibi. És ha mellétesszük, hogy senki sem csűcsüberfasza, akkor a vége csak rosszabb lehet mint egy hetero párnál. És örökbe fogadni midnenkinek nehéz. Nem fogják a direkt rosszba adni a gyereket ők sem.

2011. júl. 17. 18:00
 32/57 anonim ***** válasza:
47%
Azok akik azt mondják, hogy őket ez a dolog nem érinti, azok addig gondolják így, amíg nem születik nekik is gyerekük és nem jön úgy haza az oviból hogy mi az a kuki mi az a punci és a Pistike anyjának meg apjának is kukija van az hogy lehet stb. Addig lehet, nem érint. De hányan örülnének annak ha a gyerekük meleg lenne? Hányan örülnének annak hogyha a teljes liberális gondolkozás miatt és a teljes nemi megkülönböztetés hiánya miatt nem lenne anya és apu csak egyes és kettes számú szülő? Ha nem lehetne legkisebb királyfiról és hercegnőről mesélni csak legkisebb gyerekről meg másik gyerekről nemek nélkül? Ha mindig meg kellene adnod (pl hivatalos iratoknál) hogy nő vagy e női nemi szerveid vannak e vagy nőnek vagy férfinek esetleg semlegesnek érzed magad meg ezer féle képp lehet bonyolítani míg végül teljesen elfelejtődik mi a normális. Ha teljesen elfogadott normális lenne hogy valakit úgy hívnak Julcsi,de egyébként fütyköse van, amúgy ő egy lezbikus nőnek érzi magát, és egy másik nővel él együtt akit úgy hívnak János, de most intézi hogy Marcsi legyen?
2011. júl. 17. 18:12
 33/57 anonim ***** válasza:
37%

18:12

Egyrészt te elkezdted belekeverni azt, amikor valaki más neműnek érzi magát. Nem sok köze van a homoszexualitáshoz.

De ha már felhoztad: Nem tudom megmondani, hogy melyik országban, de van egy olyan ország, ahol ők külön bejelölhetik a hivatalos papírokon, hogy átoperáltatták magukat valamikor, nő volt, férfi lett, vagy fordítva. Képzelem mennyi embert zavar ott ez, ha még ilyen hivatalos formát is kaphattak.

2011. júl. 17. 18:18
 34/57 anonim ***** válasza:
20%
Az hogy összeállnak,mint a kenetlen ganca közöm nincs hozzá, de a normálistól eltérő azonos nemüek ne gondozzanak gyereket, mert elképzelhető ,hogy hatna rá a a "szülők" példája pláne, ha a hajlamosság is benne lenne.
2011. júl. 17. 18:25
 35/57 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom mennyi embert zavar ott és hallottam róla hogy valahol van ilyen, pont ezért írtam, na de ne mondja senki, hogy ez a normális.

Nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet akkor "sima" melegnek lenni, hogy ne kavarjuk bele hogy ki minek érzi magát, mert ha jól tudom melegek közt is van aktív meg passzív, gondoltam inkább a passzív a "kislány" :-)

De nem sokban különbözhetnek egymástól ezek a dolgok, tekintve hogy hasonló deviancia. Most hogy más nevet adtok azoknak a transziknak akik piros- lila-barna meg pink rúzst használnak, az csak felesleges bla bla.

Kukija van, kukit szereti --> meleg

Puncija van, puncit szereti --> lezbi

Kukija van, kukit és puncit is szereti -->biszex

Puncija van, kukit és puncit is szereti --> biszex

Ennyi. Most hogy milyen kategóriákat húztok fel, az olyan szinten irreleváns hogy el se hiszed.

2011. júl. 17. 18:26
 36/57 anonim ***** válasza:
55%

18:26

Szerintem teljesen normális. Te a nem normális kategóriába rakod, én meg a normális kategóriába. Melyikünk fogja, vagy ki fogja eldönteni, hogy normális-e, vagy sem? Más emberek? Mire fel? Nekem tök normális.

2011. júl. 17. 18:38
 37/57 anonim ***** válasza:
59%
Engem baromira idegesítene, ha mindig nyilatkozni kellene arról, hogy nő vagyok, mindig is nő voltam, még mindig puncim van, nőnek érzem magam, a férfiakat szeretem, férjnél vagyok, a férjem férfi, mindig is férfi volt, fütyköse van, férfinek érzi magát és a nőket szereti. Felmerülne bennem hogy mi a hóbelebancos anyja valagáért kell nekem ennyit beszélni ezekről, amikor két X-el el lehet ilyesmit intézni és miért merül ez fel egyáltalán? Nyílván annak legyen több utánajárás, aki a bonyolultabb, de ha ez lesz a normális, elfogadott, az mindenkinek gondot okoz.
2011. júl. 17. 18:39
 38/57 anonim ***** válasza:
69%
Azt hogy mi a normális globálisan mindig az adott kor dönti el és a korban élő emberek felfogása. Volt régen is amikor sokkal elfogadottabb volt a homoság (pl ókori időkben) Emellett mindenkinek megvan a jól megalapozott személyes kis véleménye mindenről, de attól az még csak akkor lesz társadalmilag elfogadott normális ha azok lesznek többségben akik ezt mondják. Viszont, ha azt vesszük hogy ez pont egy olyan dolog, aminek objektív célja van - ugye a szaporodás - akkor elvileg sosem nyerhet aranyat a homoszexualitás mert nem célravezető. A természetben, állatok között sehol sem elterjedt, mert a szexuális viselkedés nem arra van elsősorban amire az emberek használják.
2011. júl. 17. 18:42
 39/57 anonim ***** válasza:
Én nem a tudati normálisságát tagadom a melegeknek, úgy hogy ne kavarjunk. Ha két egy nemű szexualitását valaki normális dolognak tartja az tagadja az ember ellenkező nemiségéből származó azon törvényszerűséget , hogy azért van férfi és azért van nő, hogy szaporodjanak. Ez az alapállás és ez tagadhatatlan.Tehát ez a normális ami lehet egy család alapja. Ettől eltérő az ha két férfi vagy két nő össze áll és egy hamis családot alkot, ami gyerek nélkül még nem az. De mivel azonos nemű soha az életbe nem fog tudni gyereket nemzeni biológiai sajátosságból kifolyólag igy egy "hamis" családot próbálnak kreálni maguknak .
2011. júl. 17. 19:17
 40/57 anonim ***** válasza:

"A természetben, állatok között sehol sem elterjedt, mert a szexuális viselkedés nem arra van elsősorban amire az emberek használják."

Nem elterjedt, de jelen van. Az senkit sem zavar. Természetes dolog. Mellesleg az ember is állat.

"azért van férfi és azért van nő, hogy szaporodjanak"

Én pl. hetero vagyok, de nem fogok szaporodni. Természetesen erre is megkaptam már, hogy akkor dögöljek meg, mert minek élek. Pedig ez is normális.

2011. júl. 17. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!