Milyen problémákat nem tudtok megoldani a kapcsolatotokban és kinek a hibája, hogy nem megy? Nem beszéltek erről, vagy veszekedtek gyakran rajta? Szóval: milyen állandósult veszekedéseitek vannak a pároddal?
nekem annyi a problémám, hogy mindig mindenben NEKI van igaza és pont. De mikor tudja, hogy nem úgy van akkor is csak hajtja az igazát. És mondjuk, ha kiborulok és sírok emiatt, akkor rám van szólva, hogy ne kezdjek el sírni. Majd alszik rá egyet és elkezd nyalizni mert rájött, hogy nekem volt igazam és tudja, hogy megbántott. De valahogy hamarabb nem bír az eszébe jutni soha, hogy néha nem csak neki van igaza.
ez az egy lenne :) amúgy meg szeretem, imádom őt 3 éve!
h pocsék az időérzéke és mindig elkésik, vagy megígéri h felhív délután és nem veszi észre h már este van.
Ezt tudja magáról, én meg tudom h azért igyekszik, így már nem veszem sértésnek h "elfelejtett" már megint, mert tudom, h nem erről van szó. Elfogadtam h ilyen, annyit kértem h ha tudja h késik, akkor azért szóljon.
A másik amiben nem értünk egyet, h külföldön éljünk-e vagy sem...
Nem csukja be rendesen a hűtőt. És minden alkalommal szóvá teszem :D
Bocs, más nem jut eszembe.
Nektek viszont remélem megoldódnak a gondjaitok, pontosabban, remélem meg tudjátok oldani. (Mert gondolom azért írtad ki a kérdést, mert vannak gondjaitok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!