Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényszerítheti-e a kiskorú...

Kényszerítheti-e a kiskorú lányát egy szülő abortuszra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 19:21
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
65%

Sziasztok!

A nőgyógyászomnál olyan rendszer van, hogy félórával a rendelési idő előtt a már ott lévőktől a két asszisztens a két gépre viszik fel az adatokat egy szoba paravánnal elválasztva, mindent lehet hallani a másikról, vizsgáló egy másik szobába! Én voltam ott meg egy 16-17 körüli lány, terhes volt, sírt hogy nem akarja megtartani a gyereket és segítsen neki az asszisztens! Az anyja diktálta az adatokat, a lányra rászólt, hogy ha sz.opni tudott szülni is tud!

Nem kisebbségiek voltak, átlag normális családnak tűntek a váróban!

Az asszisztens annyit mondott, hogy mivel nincs 18 éves így nem dönthet, hogy megakarja-e tartani a babáját vagy sem... 18 éves koráig az anyja felelőssége minden döntése!

Nem tudom, hogy mire volt ez jó?! Lehet szerencsétlen babának olyan élete van amit senki nem kívánna az ellenségének sem, de az is lehet, hogy feléledtek a kislányban az anyai ösztönök! Remélem az utóbbi történt!

2011. júl. 17. 10:08
 42/45 anonim ***** válasza:
20%
Ha nekem a a lányom 16 évesen felcsináltatja magát, és meg akarja tartani, tuti nem fogja mert kidobom az utcára, jöhettek azzal hogy de köteles vagy nevelni meg nem nagykorú! Hát ez az, kis taknyos, ha szexhez elég "érett" volt és "felnőtt" akkor vigye a kölkét ahhoz aki felcsinálta, én nem nevelném neki az tuti. Én sem későn kezdtem 14 voltam(mikor elvesztettem a szüzességem), de soha ismétlem soha nem volt gond, ismertem a fogamzásgátlót, a gumit, és tudtam ha baj van, hova kell fordulnom. Lehet lepontozni.
2011. júl. 17. 22:14
 43/45 anonim ***** válasza:
39%

az abortusz nem gyilkosság még ha sokan így is gondolják.

Egyszer az a gyerek lány még hálás lesz a szüleinek akik nem engedték megtartani a babát.

Itt nem azzal lenne tönkre téve a lánynak az élete, hogy nem engedik neki megtartani hanem épp azzal ha megengedik.

2011. júl. 18. 10:20
 44/45 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként a kiskorú bármikor fordulhat a Gyámhivatalhoz, ha nem ért egyet a szülei döntésével. A Gyámhivatal megvizsgálja a körülményeket és azokat, valamint a kiskorú érdekeit figyelembe véve dönt.
2011. júl. 18. 10:32
 45/45 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ha már nem lehet elvetetni, mert akkor az anya a gonosz, akkor nem dobnám ki a kiscsajt, de nevelje csak fel egyedűl, mert ahhoz sem kellett külső segély hogy hancúrozzon.
2011. júl. 19. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!