Kényszerítheti-e a kiskorú lányát egy szülő abortuszra?
14 év alatti: kiskorú.
14-18 éves kor között: fiatalkorú.
Jogilag nem kényszerítheti rá a szülő. De minden más eszköz az ő kezében van.
Te a 15 éves terhes csaj vagy?
Meg akarod tartani??
Felnevelni ki fogja?
Milyen pénzből?
Válaszolhatsz nyugodtan...érdekelne.
Kényszeríteni egy nőt arra hogy elvetesse a gyerekét akárhány éves is undorító dolog!Ne mond azt hogy jót akarsz neki!Mert lelkileg összetörhet,és bizony előfordul hogy nem lehet többet gyereke,és akkor jogosan fog gyűlölni a saját lányod!Inkább támogasd vagy ha nem tudod beszéld rá örökbe adásra vagy engedd el egy anya otthonba!
Amúgy 14éves koráig a gondviselőnek bejegyzett szülő vagy illető dönt.14-18éves korig szülői bele egyezést kell vinni.
Nem én 20 éves lány vagyok:) Csak érdekeltek a válaszok. Múltkor egy ismerősömmel vitatkoztunk ezen. Egyébként hol írtam én, hogy a lány 15? Az a lényeg, hogy még nem töltötte be a 18-at.
Én egyébként úgy gondolom, ahogy páran írták: kényszeríteni nem lehet hogy elvetesse. Ha a szülőnek nem tetszik, kitagadhatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!