Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényszerítheti-e a kiskorú...

Kényszerítheti-e a kiskorú lányát egy szülő abortuszra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 19:21
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
38%

akkora pofont lekevert neki, hogy csak úgy csattant

jól tette az anya, ha arra volt esze, hogy védekezés nélkül szexeljen, akkor meg is érdemelte

2011. júl. 16. 20:12
 32/45 anonim ***** válasza:
49%

naja. a szakadt gumi is orvosolható egy esemény utáni tablettával. szóval olyan nincs, h véletlenül esik teherbe egy ilyen kis fruska.

ezért sem pártolom a 16 év alatti összevissza kefélést. dughat az a lány még eleget 60 éves koráig.

2011. júl. 16. 20:17
 33/45 anonim ***** válasza:
71%
Doki rendőrt hívjon? A kislány azt hiszi, ez olyan egyszerű. Megszüli, elbabázgat. De én láttam pár ilyet. A szülők nevelik, mert hát a kis tini szórakozni akar még, meg hát az ifjú apa is lelépett, mégiscsak ismerkedni kéne. Az anyagi vonzatát ne soroljuk, meg a baba gondoskodását.És később megkérdeztem, hogy nem bánják? A válasz, hogy a picit nem, de az időpontot igen, inkább vártak volna még.
2011. júl. 16. 20:18
 34/45 anonim ***** válasza:
46%
aha, mennyibe is kerül az esemény utáni tabletta? gondolom, elég gáz úgy anyuka elé állni, hogy ja, anyu, éppen szexeltem, kiszakadt a gumi, adjál ötezret a tablettára. Anya meg elájul, mert azt hitte, a kislánya még szűz. Inkább a tinik kivárják, hátha mégsem estek teherbe...
2011. júl. 16. 20:34
 35/45 anonim ***** válasza:
49%

"Doki rendőrt hívjon? A kislány azt hiszi, ez olyan egyszerű. Megszüli, elbabázgat. De én láttam pár ilyet. A szülők nevelik, mert hát a kis tini szórakozni akar még, meg hát az ifjú apa is lelépett, mégiscsak ismerkedni kéne. Az anyagi vonzatát ne soroljuk, meg a baba gondoskodását.És később megkérdeztem, hogy nem bánják? A válasz, hogy a picit nem, de az időpontot igen, inkább vártak volna még.

"

arra kényszeríteni egy gyereket, hogy abortuszra menjen és ráadásul megütni, még ebben az országban is gyermekbántalmazásnak minősül és büntetendő...ennek semmi köze ahhoz, hogy a gyerek mit hisz arról, hogy milyen egy gyerekszülés is nevelés

2011. júl. 16. 20:39
 36/45 anonim ***** válasza:
74%
szerintem inkább az anyuka kifizeti azt az 5-6 ezret, minthogy felnevelje a lánya gyerekét ami nem kevésből jönne ki.
2011. júl. 16. 20:40
 37/45 anonim ***** válasza:
50%

20:39

Én se értek egyet a bántalmazással, de tényleg nem tudják, mire vállalkoznak.

2011. júl. 16. 20:58
 38/45 anonim ***** válasza:
34%
20:58 biztos, hogy a 99,99 %-uk nem tudja mire vállalkozik, de bármilyen műtétre, pláne abortuszra kényszeríteni egy gyereket, súlyos bántalmazás .... sose tudnám megtenni a lányommal, hogy egy életre megnyomorítom lelkileg...még azt is nehéz lelkileg feldolgozni, ha saját maga dönt, de ha kényszerítik, azt sose fogja feldolgozni
2011. júl. 16. 22:06
 39/45 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem kényszer, hanem helyette döntés. Gyakorlatilag nem is lehet a gyámja a gyereknek, automatikusan a nagymama lesz a gyám, az egész az ő kockázata. Azzal nyomorítja meg,ha nem viselkedik szülőként és nem segít a döntésben, csak legyint egyet. Egy ilyen korú ember képtelen felelősséget vállalni saját magáért, nemhogy egy születendő gyerekért.

A bántalmazás viszont ocsmány dolog, ezzel én sem értek egyet,de azzal sem, hogy egy gyerek döntsön a szülőre háruló életre szóló dologról.

2011. júl. 16. 23:05
 40/45 anonim ***** válasza:

"Ez nem kényszer, hanem helyette döntés. " nem dönthet helyette, egy fiatalkorúnak nem csak morálisan, hanem jogilag is van szava, abban, mi történik a saját testével és a magzatával - kiskorú helyett hozhat döntést szülő, de egy ellenkező 13,5 éves tinit senki nem fog lefogni, hogy elvégezzen rajta egy nem életmentő műtétet

arra kényszeríteni, fizikailag vagy akár lelki terrorral arra kényszeríteni egy fiatalkorú lánykát, hogy abortuszra menjen mind jogilag, mind morálisan bántalmazás és nem csak a nem kívánt terhességtől szabadulnak meg a tinilány szülei, hanem elveszítik a gyereküket is...egyetlen nő sem fogja tudni feldolgozni, hogy nem a saját döntéséből vagy akár a szüleitől való félelem miatt abortuszon esett át...

ha az én gyerekem lenne én mindenben támogatnám, amellett, hogy nagyon csalódott lennék, hogy nem sikerült úgy nevelnem, hogy tiniként ne szexeljen vagy legalább annyi esze legyen, hogy rendesen védekezik és nem hagyja a véletlenre vagy a pasijára...de döntést nem hozhatok helyette, sem az abortusz mellett sem ellene, ugyanúgy, ahogy az örökbeadásról sem dönthetek helyette...lehet, hogy rossz döntés, ha megtartja, de annál rosszabb nincs, mint ha egy rákényszerített döntés következményeit kell egész életében viselnie - legyen az akár az abortusz ill annak tiltása

2011. júl. 17. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!