Mit csináljak ha a hugom egy k*rva? 20 éves és már volt neki 8 pasija. és még kitudja hány pasival kavar.
12:03-as vagyok
Persze arra figyelj, hogy rossz társaságba ne keveredjen, ne drogozzon stb.
szia!
Én is ilyen voltam! Nem érdekelt senki! Van egy Párom 3 éve már és ebből a kapcsolatból egy 16 hónapos fiam!
Én megismertem azt az embert aki miatt mindenre képes vagyok! Majd Ő is megfogja!
Soha nem néztem másra, nem kívántam meg mást mióta a párom ismerem!
Nem tudsz beleszólni sajnos!
Ha nagyon bosszantani akar még a haverjaidra is rámászik... (tapasztalat :S)
Arról viszont ha jó viszonyban vagytok beszélhetsz vele a szexről...
Mert ilyen nők nem élvezik a szexet, és nem az orálisra gondolok...
Ez nem csak az én tapasztalatom, hanem barátnőimé is!
Megtalálja azt akitől mindent megkap és leáll!
Egy-egy helyzet (szeretőnek lenni) még izgalmas is ennyi idősen...
Majd, ha megjön az önbecsülése akkor arra is rájön, hogy Ő volt a hopi lány...
Kérdezd meg tőle hogy csak annyira tartja magát hogy harmadik lehessen egy kapcsolatban? Nem akar valakinek az első számú lenni?
ha már te is azt mondod(írod) róla nyilvánosan h k*rva, akkor valószínűleg ezt másoktól is megkapja.
és még a testvérétől is ezt kelljen hallania?
neked kéne inkább változtatni... milyen tesó az olyan, aki nem áll ki a másik mellett?
17/L
Azért tart itt a világ, mert ilyen emberek vannak, mint a válaszolók többsége...
Hihetetlen, elkorcsosult értékrenddel bírnak itt sokan, bárcsak normálisabb lenne a világ!
21/L
Ha meg így állsz, akkor meg ne dolgozz érte...
Ha ő dolgozna, biztos nem érne rá annyit pasizni.
Jah, hogy szülővé váltál az eseteddel. Ez se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!