Mit csináljak ha a hugom egy k*rva? 20 éves és már volt neki 8 pasija. és még kitudja hány pasival kavar.
Nos, nekem van egy ismerősöm, hadd meséljem el a történetét.
huszonéves korában állandóan bulizott, vedelt, minden este mással kurogatott, nem egyszer mondta, hogy másnap az ágyban fekve fel sem ismerte, ki az ott mellette. Szóval ennyire volt gáz. 30 éves korában rájött, hogy fel kéne nőni és normális kapcsolatot kialakítani. Mi történt? Senkinek sem kellett, mert aki konkrétan nem is ismerte, de hallotta már a nevét és tudták róla, hogy mekkora r ibanc. Teljesen elkeseredett. Aztán talált egy másik városban(!) egy lepukkant fickót, aki hajlandó volt elvenni.
Komolyan ezt kívánjátok, kedves válaszolók, a kérdező húgának? Komolyan azt hiszitek, hogy azzal, hogy nem érdekli majd őt a húga sorsa, jót tesz? Ha van esélye, hogy elérhet valamit ezügyben, hát tegye is meg!
"Szép és azt hiszi hogy minden elérhet a szépségével.. "
Jól tudja, hogy bármit elérhet a szépségével... Ha élvezi amit csinál, akkor miért baj, hogy ezt csinálja?
8 pasi? Ugyanmár... Az semmi... Csak nem féltékeny vagy?
Akkor én is had meséljem el az én történetemet...
20 évesen én is élveztem a fiatalságomat, és minimum 8 pasin én is túl voltam, de inkább többen... Huszonévesen voltak komolyabb kapcsolataim, de nem voltak sikeresek, így próbálkoztam, gyarapítva ezzel a pasijaim számát. Igen, én is szép voltam/vagyok és szerettem élvezni az életet. DE! Világéletemben dolgoztam, diplomás vagyok, és úgy érzem azért mert volt jó néhány pasi az életemben, nem voltam kurv@... Biztos jó páran anno összesúgtak a hátam mögött, de nem érdekelt! Én csak mosolyogtam és éltem tovább!
Most 31 éves vagyok, 2 éve férjnél, van egy meseszép kislányom, vezető beosztásban dolgozom (most gyed-en), a férjem imád és én is őt és a világ összes kincséért se cserélném le. És én legalább biztos vagyok abban, hogy őt akarom, mert van tapasztalatom bőven, hogy milyen volt mással.
Hagyd a fenébe a húgodat, had élje az életét, attól még lehet okos, értelmes ember és neki is lesz majd boldog, szerető családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!