Voltaképpen a nők milyen hapsit szeretnek?
Ha tenyerén hordoz - az a baj.
Ha gyengéd vagy vele - az a baj.
Ha durva vagy vele - az a baj.
Ha le se szrod - az a baj.
Ha mindig vele vagy - az a baj.
Mindig olvasom, hogy a nőket taszítja, ha a férfi túl figyelmes, akkor gyengének látszik ezért taszít. Ha nem törődik eleget, akkor meg az a baj. "jujj örökké a gép előtt ült, hát szakítani kell". A nőket zavarja a körülrajongás, de zavarja őket az elhanyagolás. Utálják a durva arrogáns macsókat és papucsállatkának tartják azt, aki figyelmes akar lenni. De ha meg nem figyelmes valaki, az is gond.
Szóval? Hölgyeim, lehet nyilatkozni.
Én az arany középutat. Ne felejtsd el, hogy minden ember más, mindenkinek mások az igényei.
Nekem nincs igényem rá, hogy örökké engem ugráljon körül, az őrületbe kergetne vele. Hagyjon békén, megvagyok én egyedül is, nem szükséges folyamatosan a sarkamban lenni. Szóval nekem szükségem van magánszférára.
Ez persze csak az olyan kapcsolatra igaz, amiből nem lesz semmi. Ha valakivel együtt élek, őt azért csak nem vágom ki a lakásból :)
Az az bizonyos arany középút :)
Fordítva is le lehet ám írni. A nő legyen csinos, de ne legyen k*rvás. Figyeljen a férfira, de ne nyaggassa, legyen vele, de ne akaszkodjon rá. Szeresse, de ne legyen túl nyálas.... Folytassam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!