Voltaképpen a nők milyen hapsit szeretnek?
Ha tenyerén hordoz - az a baj.
Ha gyengéd vagy vele - az a baj.
Ha durva vagy vele - az a baj.
Ha le se szrod - az a baj.
Ha mindig vele vagy - az a baj.
Mindig olvasom, hogy a nőket taszítja, ha a férfi túl figyelmes, akkor gyengének látszik ezért taszít. Ha nem törődik eleget, akkor meg az a baj. "jujj örökké a gép előtt ült, hát szakítani kell". A nőket zavarja a körülrajongás, de zavarja őket az elhanyagolás. Utálják a durva arrogáns macsókat és papucsállatkának tartják azt, aki figyelmes akar lenni. De ha meg nem figyelmes valaki, az is gond.
Szóval? Hölgyeim, lehet nyilatkozni.
Na ide dobok egy választ, mert én is igen kíváncsi vagyok a válaszokra, hátha közelebb visz a megoldáshoz. Az első házasságomban mindent együtt csináltunk, mindig igyekeztem a kedvére tenni, ebből az lett, hogy egy pszichológus megmondta neki, hogy azért nem tud boldog lenni, mert ilyen vagyok, túlságosan kiszolgálom, és sürgősen szabaduljon meg tőlem. Ebből okulva a második kapcsolatomban igyekeztem bizonyos dolgokhoz keményen ragaszkodni, mellette természeresen nagyon sok dologban, a főbb dolgokban együtt dönteni, figyelmesnek, romantikusnak is lenni. Ő pedig ezért hagyott ott. Mert nem mindent az ő kedve szerint cselekedtem, ezért a pofámba vágta, hogy én nem is szeretem őt, és ne folytassuk tovább, egyszercsak összeszedte a cuccait és szó nélkül elköltözött. Akkor most MI VAN??? Kezdem én is feladni a reményt, hogy van olyan nő a földön, akinek nincsen velünk baja. Még jó, hogy ők tökéletesek.
TIPIKUSan "Belga"- Azabaj...
"Ha jóképű vagy, akkor az összes tulajdonságod pozitív előjelet kap a nő szemében. Ha pedig nem, akkor ugyanazon dolgoknak a negatív interpretációját kapod a pofádba. Ez a női kettős mérce."
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:05
ez teljes mértékben így van!
25/N
A többi nő nevében nem tudok nyilatkozni.
Nekem egy férfiben vonzó, ha magabiztos, erős (nem feltétlenül fizikailag), gondoskodó, védelmező, céltudatos, határozott, talpraesett, találékony, hűséges, érzelmes, gyengéd, megértő, jó a humora, intelligens (nem kell, hogy doktorija legyen, de egy alapvető intelligencia azért elvárható) jól el lehet vele beszélgetni.
ma 12:02
Ez csak kevés élettapasztalattal rendelkező tinikre jellemző és a rövidtávú kapcsolatokra. Több évtizedes kapcsolatot érett, normális ember nem tart fenn csak és kizárólag azért, mert helyes a pasi.
előző vagyok
magyarázat:
a "kizárólag" nem stimmel csak abban amit írtál.
persze, hogy összetettebb a dolog
de akkor is vannak dolgok, amiket valakinek elnézünk, valakinek meg nem.
ez tény.
"vannak dolgok, amiket valakinek elnézünk, valakinek meg nem..."
Igen, de több éves kapcsolatban már a legtöbb esetben nem a külseje miatt.
Inkább annak nézünk el több dolgot, akit már nagyon szeretünk, vagy ha nem is nézzük el, könnyebben megbocsátunk.
Első látásra persze, hogy nagyobb érdeklődést mutat az ember, legyen akár férfi, vagy nő olyan iránt, akit nagyon vonzónak lát külsőleg.
az, hogy ki mennyire és miért engedi lentebb a lécet, szerintem nagyban függ a másik vonzerejétől, aminek a külső az alapja, és ismétlem: nem kizárólagosan a külsőtől függ.
pl kiégett, megkeseredett embereknél, ahol a külső már nem is számít, itt pl nem ez az alap.
nagyon összetett.
"kiégett, megkeseredett embereknél, ahol a külső már nem is számít..."
Jó nagy butaságot mondtál, bocs. A szépség nem tart örökké, negyvenesen, ötvenesen már nem lesz olyan vonzó a párunk, mint egy húsz éves bombacsaj, vagy szuper pasi, mégsem cseréli le mindenki, még ha tehetné sem és nem azért, mert megkeseredett ember.
De vannak, akik fiatalon sem csak a felszínt látják. Én sem mindig a leghelyesebb pasit választottam a sok közül, akik velem akartak járni, sőt egyszer egy idősödő, alacsony, köpcös, kopaszodó, csóró pasi nyert nálam a címlapra illő, modell külsejű, biztos anyagi háttérrel rendelkező ellen.
Nem vagyunk egyformák, ne általánosítsunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!