Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy párválasztásnál mindig a...

Egy párválasztásnál mindig a szülők véleménye szerint kell választani, mindig nekik jók a megérzéseik?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem a 18 év alatti "kapcsolatokról" beszélek, hanem azokról akik már elmúltak 20.
2011. júl. 14. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondhatnak akármit, vagy talán fegyvert tartanak a fejedhez hogy szót fogadj?
2011. júl. 14. 23:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor közöld velük hogy tévednek és nem nekik neked kell hogy megfeleljen.
2011. júl. 15. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem a szülők járnak vele hanem te, amúgy a szülők azon is kiakadnak hogy a párod más vallású...
2011. aug. 6. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az a meglátásom, hogy az embert talán a szülei ismerik a legjobban. Ebből pedig az következik, hogy ők, a tapasztalati fölényükkel és a gyermekük ismeretének birtokában képesek jobb döntést hozni, mint a poronty. Pláne azért is, mert ők inkább képesek objektív döntések meghozatalára, mint sem az éppen szerelmetes gyerkőc.

Ez az állapot szerintem egészen addig áll fent, míg a gyermek otthon él. Nyilván, aki elköltözik már 18 évesen és úgy telnek az évek, hogy az életét távol éli szüleitől, akkor ez már nem állná meg a helyét, de amíg egy háztartás van addig mindenképp. Legalábbis szerintem!

És ez kortól független. Lehet valaki akár 29 éves is ... Ha világ életében otthon éldegélt.

Ui.: Természetesen akadnak kivételek, ahol a szülő-gyermek viszony nem épp a legmegfelelőbb, vagy akár beszélhetnénk egy csonka családról is. Aztán vannak még önző, anyukák is, akik nem szeretnének egyedül megöregedni és így védekeznek az ellen, hogy a csemete kirepüljön a fészekből (30 évesen).

2011. aug. 7. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!