Párválasztásnál mennyire követtétek a szülői mintákat?
semennyire, legalábbis én nem érzem így! mondjuk anyám eléggé értelmes, én is értelmesebb nőt választottam
21/F
Más...
A párom állandóan viccel, ironikuskodik, piszkálódik. Mindent meglehet vele beszélni, nyílt közvetlen. A szüleimre ez nem nagyon jellemző.
A küső tulajdonságokban sem látok hasonlóságot, apukám magas, majdnem két méter, a párom nálam is alacsonyabb, a szüleim barna szeműek, a párom kék...
Hát nekem pont az olyan pasik nem jönnek be, mint apám. Nincs vele gond, de nekem nem az esetem. Személyiségben sem olyat keresek, mint apa.
19/L
Én pedig hasonló karaktert keresek mint apám. Fiatalabb korában vagány, bulizós, igen fiatalon találkoztak anyummal, egy év után összeházasodtak, persze előzetes együttélés nélkül, (18-21 évesek voltak házasságkor) mindenki azt mondta egy éven belül elválnak...hát nem így lett, állítólag (szerintük) az ember már a kapcsolat elején érzi, hogy az illetővel le tudná élni az életét, pár év múlva gyereket vállaltak, nagyon jó apa, és amennyire meg tudom ítélni házastárs is, nem az a hagyományos típus, pl. sokszor ő főz, mosogat, és takarít is amit egyes hímsovíniszta egyének nem tesznek meg (pedig manapság a nő és a férfi is dolgozik napi 8 órát, így az ilyesmi is közös feladat kéne, hogy legyen, mert régen ok, hogy a nő csinálta, ő volt otthon háztartást vezetni, gyereket nevelni, a férfi pedig munkahelyen).... érdeklődési körünk is nagyon hasonló (pl. történelem).
22N
tetris válasza:
Isten ments, hogy nekem olyan párom legyen, mint amilyen a fater volt!
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:19
Tökéletesen egyetértek! Homlokegyenest különbözik a párom (akivel 6 éve vagyok együtt), és az apám.
Ha nem így lenne, nem is lennénk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!