Miert nem hagynak beken reggel?
Reggel sose hagynak beken. Folyton beszelnek hozzam, kerdezgetnek, hogy mit csinalok delutan, stb...
nem ertik meg, hohy en reggel egy roncs vagyok, fel se fogom amit mondanak. Es hiaba szoltam mar neik, nem erdekli oket.... es meg engem b@sznak le, ha nem csinalok meg valamit, amit reggel mondtak....
Bocs a hibakert, csak telorol irok
16/L
:)))
Látod.. ;)
Engem sem érdekelnek a kismamák. Elolvasom a kérdést, és kapaszkodj meg, nem válaszolok.
Nem kötelező másoknak beszólni.
És mi van akkor ha nem válaszolsz nekik?
Nálunk öcsém ilyen,neki kell a fél óra hogy felébredjen normálisan, ez idő alatt nem lehet hozzá szolni mert robban.
Mi megoldottuk,ha felkel végzi a dolgát,ébredezik mi meg ugy teszünk mint ha ott se lenne,ha normlisan megszolal akkor társalgunk vele.
Jeeez! Végigolvastam. Láttam, h valaki mondta, h hagyják békén, mert nyári szünet van. Örüljetek, h két összefüggő hónapot meg sok egy-egy hetes szünetet kaptok. Felnőtt korotokban meg próbáljátok meg beosztani a 21 napot egy évre.
Itt egy felnőttnek van joga vinnyogni ilyen esetben, nem nektek, hátulgombolósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!