Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem hagynak beken reggel?

Miert nem hagynak beken reggel?

Figyelt kérdés

Reggel sose hagynak beken. Folyton beszelnek hozzam, kerdezgetnek, hogy mit csinalok delutan, stb...

nem ertik meg, hohy en reggel egy roncs vagyok, fel se fogom amit mondanak. Es hiaba szoltam mar neik, nem erdekli oket.... es meg engem b@sznak le, ha nem csinalok meg valamit, amit reggel mondtak....

Bocs a hibakert, csak telorol irok

16/L

2011. júl. 14. 09:00
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

:)))

Látod.. ;)

2011. júl. 14. 11:26
 52/56 anonim ***** válasza:
67%

Engem sem érdekelnek a kismamák. Elolvasom a kérdést, és kapaszkodj meg, nem válaszolok.

Nem kötelező másoknak beszólni.

2011. júl. 14. 11:30
 53/56 anonim ***** válasza:
36%

És mi van akkor ha nem válaszolsz nekik?

Nálunk öcsém ilyen,neki kell a fél óra hogy felébredjen normálisan, ez idő alatt nem lehet hozzá szolni mert robban.

Mi megoldottuk,ha felkel végzi a dolgát,ébredezik mi meg ugy teszünk mint ha ott se lenne,ha normlisan megszolal akkor társalgunk vele.

2011. júl. 14. 14:50
 54/56 anonim ***** válasza:
33%

Jeeez! Végigolvastam. Láttam, h valaki mondta, h hagyják békén, mert nyári szünet van. Örüljetek, h két összefüggő hónapot meg sok egy-egy hetes szünetet kaptok. Felnőtt korotokban meg próbáljátok meg beosztani a 21 napot egy évre.

Itt egy felnőttnek van joga vinnyogni ilyen esetben, nem nektek, hátulgombolósok.

2011. júl. 14. 15:39
 55/56 ninjaasasin válasza:
Hu, az ember mikor felkek.. Én úgy gy érzi, hogy kell fél óra.. Morcos.. Fáradt.. Magához akar térni.. De annyira sok a fszkalap itt, hogy ezt nehéz felfogni.. De már megy az oltás 2000rel, hogy ilyen olyan kislány vagy.. Ez komoly? Nem hiába mondom sok a retardált a világban.. Főleg Mon... Mit tudsz csinálni? Nagyon semmit.. Megmondani ne szólj hozzám mert idegesít minden.. Nem veletek van a bajom de azt akarom hogy senki ne szóljon hozzám... Azt ha leszarjsk fogd meg a tányért azt bszd földhöz.. Akkor talán megertik.. Saját pénzen vette a telot.. Anyja nem dolgozik.. Mit szürsz le? Hmm? Else olvasod a többit csak írsz.. Gratula sok idiota.. Sajnálom a jövendőbeli párotok vagy gyerekeitek... Nem valami megértőek lehettek... Privat szfére vagy valami.. De neeem..én kérek elnézést amiért véleményt nyilvánítottam... Azt se szabad lassan az ilyen hgyagyuak miatt
2021. márc. 28. 21:50
 56/56 anonim ***** válasza:
Te meg hogy tudsz így kiakadni egy 10 éves kérdésen?
2021. márc. 28. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!