Miert nem hagynak beken reggel?
Reggel sose hagynak beken. Folyton beszelnek hozzam, kerdezgetnek, hogy mit csinalok delutan, stb...
nem ertik meg, hohy en reggel egy roncs vagyok, fel se fogom amit mondanak. Es hiaba szoltam mar neik, nem erdekli oket.... es meg engem b@sznak le, ha nem csinalok meg valamit, amit reggel mondtak....
Bocs a hibakert, csak telorol irok
16/L
ha azt akarod, hogy békén hagyjanak, akkor addig maradj az ágyban, míg úgy nem érzed, hogy készen állsz a napra.
én sokkal szivesebben lennék otthon, ehelyett junius 14-től augusztus 31.-ig folyamatosan dolgozok napi 8-órát.
ráadásul a világ másik végéről járok be.
aztán ahogy befejezem a munkát, másnap már suli van, tehát nyári szünetem nem is lesz még egy nap se.
csak én rá vagyok kényszerülve a munkára, mert elég nagy anyagi problémánk van.
inkább örülj annak ami van.
16/L
Amúgy én megértelek. Ébredés után egy ideig szeretem ha nem szólnak hozzám. Később elmúlik. Párom már rögtön énekel.
Fél 8 ra járok dolgozni de kell egy kis idő míg helyre jövök. Vannak ilyen emberek, meg olyanok is akik már ébredés után énekelnek. Én ezt otthon úgy csináltam hogy nem is szóltam nagyon senkihez, és megszokták. Ez kb nálam fél óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!