Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem hagynak beken reggel?

Miert nem hagynak beken reggel?

Figyelt kérdés

Reggel sose hagynak beken. Folyton beszelnek hozzam, kerdezgetnek, hogy mit csinalok delutan, stb...

nem ertik meg, hohy en reggel egy roncs vagyok, fel se fogom amit mondanak. Es hiaba szoltam mar neik, nem erdekli oket.... es meg engem b@sznak le, ha nem csinalok meg valamit, amit reggel mondtak....

Bocs a hibakert, csak telorol irok

16/L

2011. júl. 14. 09:00
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Alice nagyon muszaj kiforgatni minden mondatomat? Neked ez a boldogsag az eletedben?
2011. júl. 14. 09:31
 22/56 anonim ***** válasza:
32%
akkor meg zárd magadra a wc ajtót arra a fél órára
2011. júl. 14. 09:31
 23/56 anonim ***** válasza:
23%
elnézést, én úgy értelmeztem, kialudta ő magát, már lement pl. kajálni, amikor is a szülei bátorkodtak hozzá szólni
2011. júl. 14. 09:32
 24/56 A kérdező kommentje:
Kialszom magam, nem ez a baj... barmennyit alszok, nekem kell ez a kis ido. Anya legalabb megerthetne, o is ilyen
2011. júl. 14. 09:33
 25/56 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem annak örülj, hogy nem keltenek fel. És sajnos mindig abban részesülök, hogy míg készülődnek felkeltenek engem is a beszélgetésükkel, csörömpölésükkel, de én mégsem vágok le ezért hisztit. De vajon azért mekkora hisztit csapnál le itt ilyen helyzetbe...
2011. júl. 14. 09:34
 26/56 anonim ***** válasza:
23%
szerintem a wc-re beülés igenis használható ötlet
2011. júl. 14. 09:34
 27/56 anonim ***** válasza:
77%

ha azt akarod, hogy békén hagyjanak, akkor addig maradj az ágyban, míg úgy nem érzed, hogy készen állsz a napra.

én sokkal szivesebben lennék otthon, ehelyett junius 14-től augusztus 31.-ig folyamatosan dolgozok napi 8-órát.

ráadásul a világ másik végéről járok be.

aztán ahogy befejezem a munkát, másnap már suli van, tehát nyári szünetem nem is lesz még egy nap se.

csak én rá vagyok kényszerülve a munkára, mert elég nagy anyagi problémánk van.

inkább örülj annak ami van.

16/L

2011. júl. 14. 09:35
 28/56 A kérdező kommentje:
Nem az a gaz hogy hozam szolnak. Mindig delutan megy anya vasarolni. Miert kell pont akkor megbeszelni velem, hogy mit vegyen?? Akar 5 oraval kesobb is raer.. de neeeem abban a fel oraban kell...
2011. júl. 14. 09:36
 29/56 A kérdező kommentje:
Nem szoktam hisztizni semmiert sem
2011. júl. 14. 09:37
 30/56 anonim ***** válasza:
56%

Amúgy én megértelek. Ébredés után egy ideig szeretem ha nem szólnak hozzám. Később elmúlik. Párom már rögtön énekel.

Fél 8 ra járok dolgozni de kell egy kis idő míg helyre jövök. Vannak ilyen emberek, meg olyanok is akik már ébredés után énekelnek. Én ezt otthon úgy csináltam hogy nem is szóltam nagyon senkihez, és megszokták. Ez kb nálam fél óra.

2011. júl. 14. 09:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!