Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem hagynak beken reggel?

Miert nem hagynak beken reggel?

Figyelt kérdés

Reggel sose hagynak beken. Folyton beszelnek hozzam, kerdezgetnek, hogy mit csinalok delutan, stb...

nem ertik meg, hohy en reggel egy roncs vagyok, fel se fogom amit mondanak. Es hiaba szoltam mar neik, nem erdekli oket.... es meg engem b@sznak le, ha nem csinalok meg valamit, amit reggel mondtak....

Bocs a hibakert, csak telorol irok

16/L

2011. júl. 14. 09:00
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
Előzd meg a problémát. Meséld el nekik minden este, hogy mit fogsz másnap csinálni.
2011. júl. 14. 09:18
 12/56 anonim ***** válasza:
38%
édesem, anyukád nem dolgozni megy véletlenül? te meg otthon lebzselsz? én nem sajnálok tőled semmit, nekem is jó volt a szünet anno, mondjuk nem nyavalyogtam az interneten
2011. júl. 14. 09:18
 13/56 A kérdező kommentje:

Anya nem dolgozik. Apa ejjel, de csak delutan alszik.

Es igen elegge problema nekem, mert h nem hagyjak meg nekem ezt a fel ora nyugalmat, akkor az egesz napomra kihat.

2011. júl. 14. 09:19
 14/56 anonim ***** válasza:
31%
miért fél óra nyugalom? dolgozol a szünetben?
2011. júl. 14. 09:20
 15/56 anonim ***** válasza:
62%
6-kor kelek, zuhany, jóga, reggeli, rend rakás, 9-kor munka és 10-kor fel is ébredek. Ettől függetlenül, amit rámbíznak, azt meg tudom csinálni, pedig nekem is kóvályog a fejem. Volt nyári szünetem, de nekem akkor be kellett segítenem a mozgáskorlátozott nagymamám gondozásába 12 éves koromtól. Sosem panaszkodtam.
2011. júl. 14. 09:21
 16/56 anonim ***** válasza:
40%

Gondolom a szüleidre gondolsz, hogy ők nem hagynak kora reggel békén.

Vajon miért lehet ez? Gondolom korán kelnek mert munkába igyekeznek, csak ilyenkor látják át az aznapi teendőket és nagyon szeretnék ha te napközben tartalmasan töltenéd el a szünidőt,mondjuk segítenél a házimunkában meg egyebek.

A mai fiatalság többségben éjszakákon át számítógépezne, úgy kell kilökni a gép mellől ahelyett, hogy időben elmenne aludni.Tapasztalat, mert van egy veled egykorú gyermekem. Reggelre persze a szivacsagya már nem emlékszik semmire amit mondjuk előző este elmondtam neki, így kénytelen vagyok papírra vetni az elvégezendő feladatokat amit csak nagy szájhúzásokkal közepette képes csak végre hajtani, amikor pedig haza jövök fáradtan a munkából játssza a mártírt, hogy ő neki mennyi mindent meg kellett ma helyettem csinálni. Komolyan mondom a mai ifjúság az agyhalottság és a léhűtöttség kategóriájában első helyezést érne el. Én nem emlékszek rá, hogy anno nekem szájba kellett volna valamit is rágni a szüleimnek, magamtól rájöttem és szó nélkül megcsináltam.

Ti pedig csak követelőzni tudtok. A szüleitekhez fűződő empátia pedig egy nagy nulla.

2011. júl. 14. 09:25
 17/56 A kérdező kommentje:

Azert fel ora nyugalom, hogy magamhoz terjek es felfogjam amit mondanak. Olyan nehez neked ezt megerteni?

Amugy nem sz.gepezek ejjelig, este olvasni szoktam. Es ejfelkor mar alszok...

2011. júl. 14. 09:27
 18/56 anonim ***** válasza:
36%

szóóóval te tökéletes vagy, a szüleid meg szemét vallató tisztek?

vannak dolgok az életben, amik nem úgy mennek, ahogy szeretnénk, vegyél erőt magadon, aludj többet, és beszélgess velük reggel

2011. júl. 14. 09:29
 19/56 A kérdező kommentje:
Annyira nagy.kovetelozes az hogy haggyanak beken fel orara?? Mindent megcsinalok itthon anyanak semmi dolga. En fozok minden nap az egesz hazat kitakaritom, mindent mrgcsinalok...
2011. júl. 14. 09:30
 20/56 anonim ***** válasza:
40%

*Hát pedig, szokj hozzá, ha lesz egy munkahelyed, ahova be kell érned 8-ra, ott is hozzád fognak szólni.

Elég hülye gondolkodás.

16 éves és nyári szünet van.

Én is morcos lennék, ha nem alhatnám ki magam.

Jó ötlet, hogy este beszéljetek meg mindent.

2011. júl. 14. 09:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!