Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem hagynak beken reggel?

Miert nem hagynak beken reggel?

Figyelt kérdés

Reggel sose hagynak beken. Folyton beszelnek hozzam, kerdezgetnek, hogy mit csinalok delutan, stb...

nem ertik meg, hohy en reggel egy roncs vagyok, fel se fogom amit mondanak. Es hiaba szoltam mar neik, nem erdekli oket.... es meg engem b@sznak le, ha nem csinalok meg valamit, amit reggel mondtak....

Bocs a hibakert, csak telorol irok

16/L

2011. júl. 14. 09:00
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
14%

tehát tul.képpen az életed legnagyobb baja, hogy anyukád reggel 8-kor kérdezi meg NEKED mit vegyen a boltban, du. 12 helyett?

irigyellek

de miért nem tudsz ezen túllépni?

2011. júl. 14. 09:39
 32/56 A kérdező kommentje:
Nem tudom mibol kobetkeztettel arra, hogy ez eletem legnagyobb problemaja. De mind1, legyen az amit mondasz, jobb rahagyni az ilyen emberekre
2011. júl. 14. 09:44
 33/56 anonim ***** válasza:
40%
Alice te egy akkora egy kötözködő vagy! Mit nem lehet ezen érteni? Te egy nagyon elkeseredett, kiábrándult nőszemély lehetsz. Mikor 60 éves leszel az unokáid vén satrafának fognak hívni.
2011. júl. 14. 09:44
 34/56 anonim ***** válasza:
45%

Ha a wc-be zárja magát, a többiek sz@rjanak az ölébe?

Megértelek. Velem ugyanez van. Akárhánykor kelek, ha nem hagynak rendesen felébredni, nem fogom fel, hogy mi van.

Mivel nem kávézok, reggel megnézek egy mesét a Cartoon Network-on, és utána már felfogok összetett mondatokat is.

24/L

2011. júl. 14. 09:45
 35/56 A kérdező kommentje:
:))) szivembol szoltal. Csak en inkabb rahagyom :)
2011. júl. 14. 09:45
 36/56 anonim ***** válasza:
26%

Alice te egy akkora egy kötözködő vagy! Mit nem lehet ezen érteni? Te egy nagyon elkeseredett, kiábrándult nőszemély lehetsz. Mikor 60 éves leszel az unokáid vén satrafának fognak hívni.

Bizonyára igazad van:-) De tudod mit, megtehetem:-) Max. kitörlik:-)

2011. júl. 14. 09:46
 37/56 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mibol kobetkeztettel arra, hogy ez eletem legnagyobb problemaja. De mind1, legyen az amit mondasz, jobb rahagyni az ilyen emberekre

Miiivel kiírtad a kérdést. De amúgy meg elég sok mindent mondtam, az nem számít? Írtam, amíg nem múlik el a kritikus fél óra, ne legyél a közelükben, ennyi.

2011. júl. 14. 09:47
 38/56 anonim ***** válasza:
38%
Így járok, ha nem olvasom el az apróbetűs részt. Én sem tudtam, hogy ide csak életünk legnagyobb problémáját lehet kiírni.
2011. júl. 14. 10:36
 39/56 A kérdező kommentje:

Attól, hogy kiírok egy kérdést, még nem az a legnagyobb problémám...

Úristen, te ezeket komolyan is gondolod?!?!?

2011. júl. 14. 11:06
 40/56 anonim ***** válasza:
17%
abszolút nem ezt gondolom, de az agyi kapacitásod képtelen felfogni, amit gondolok:-)
2011. júl. 14. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!