Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged megállít a tény, hogy...

Téged megállít a tény, hogy nős/férjezett személybe zúgsz bele?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mi az arány e téren, ki az, akit megállít a szerelemben, ha a másik fél nős, esetleg gyerekei is vannak.

Én őszintén bevallom, hogy nem tudnék ellentmondani, ha ő közeledne felém, és családos ember lenne. Én valószínű nem kezdeményeznék, de ha ő igen, akkor nem lenne önuralmam ellentmondani.

Kíváncsi vagyok ki vállalja be és ki mond ellent. Várom az ellenérveket is!

2011. júl. 13. 20:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
9%

Tényleg érdekes, ahogy az egyik előző írja, hogy mindenki felháborodva mondja, hogy ő aztán soha... pedig az itt válaszolók nagy része is biztos hogy volt vagy lesz ilyen helyzetben, és belemegy. Hiszen ha senki sem menne bele, akkor nem is lennének ilyen sztorik.. :)

Igen, én is több nős pasit utasítottam már el, pont ezért mert nős. Aztán munkakapcsolat során úgy alakult hogy egy pasi elkezdett nagyon foglalkozni velem. Eleinte meg is ijedtem tőle, annyira közeledett. Aztán addig addig ügyeskedett, míg megkedveltem. Konkrétan nem tudtam hogy nős, mert amennyit beszéltünk abban sosem szerepelt a felesége, viszont a lányáról többször beszélt. Így nem is foglalkoztam a kérdéssel. persze menet közben kiderült hogy mi a helyet. De akkor ugye már késő volt, nagyon is tetszett a fazon. Ja, és azért is gondoltam azt hogy nincs komoly kapcsolata, mert a szüleimet is ismeri, sőt, egész barátian viselkedik apukámmal is. Igaz hogy 32 vagyok, de akkor is úgy gondoltam, hogy nem jópofizok a szülőkkel, ha úgymond rossz úton járok... hát ezek szerint nem volt igazam. Ez a dolog 2 hónapja tart, nem tudom mi lesz. mindenesetre a munkának ami miatt gyakran találkoztunk egy időre vége lesz, úgyhogy el fog dőlni hogy keres-e vagy sem. Én nyilván nem fogom. Érdekes helyzet. De akkor is az volta a véleményem, hogy mivel nem én kezdtem ki vele, az hogy milyen hatással van ez a saját házasságára és a nővel a viszonyára (ami amúgy is elég szar lehet, egyszer hallottam telefonon beszélni, hát nem volt az a szeretetteljes beszélgetés, csak mint egy muszáj dolog) szóval ez nem az én saram.

2011. júl. 17. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!