Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged megállít a tény, hogy...

Téged megállít a tény, hogy nős/férjezett személybe zúgsz bele?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mi az arány e téren, ki az, akit megállít a szerelemben, ha a másik fél nős, esetleg gyerekei is vannak.

Én őszintén bevallom, hogy nem tudnék ellentmondani, ha ő közeledne felém, és családos ember lenne. Én valószínű nem kezdeményeznék, de ha ő igen, akkor nem lenne önuralmam ellentmondani.

Kíváncsi vagyok ki vállalja be és ki mond ellent. Várom az ellenérveket is!

2011. júl. 13. 20:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
Én nagyon szerelmes voltam egy nős pasiba, aki otthagyta volna értem a családját, így vége lett, bár még mindig ugyanúgy szeretem.
2011. júl. 13. 21:09
 12/31 anonim ***** válasza:
70%
Nálam is tabu a nős férfi. Viszont sokan vannak, akiknek nem. Hiába a két gyerek, és én, mint feleség, a férjemet pont most hálózta be egy nagyon alja kis nő. A férjemnek csak arra kellett, mégis lehet, hoyg rámegy a házasságunk (a gyerekek 3 év alattiak), a nő meg éli tovább az életét.
2011. júl. 13. 21:33
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
Kizárt! Semmiképp sem kezdenék nős pasival, még ha ő közelít, akkor sem engednék neki, bármennyire helyes, kedves, jóképű.
2011. júl. 13. 21:36
 14/31 anonim ***** válasza:
Ha egy mód van rá, nem hagyom addig fajulni a dolgokat, hogy ilyen vonzalomból szerelem legyen. Szexi, kihívó, éretlen fiatal lány koromban éreztem már olyan erős vonzódást egy nős férfi iránt, hogy majdnem összekevertem a szerelemmel, de soha nem tudta meg, nem mondtam el neki, csak messziről rajongtam érte egy darabig. Úgyhogy nem is tudom, hogy lett volna-e esélyem nála, de ha lett volna se hiszem, hogy elviseltem volna a szerető státuszt, sem azt, hogy hirtelen fellángolásból elhagyja a családját, nem is lett volna értelme.
2011. júl. 13. 21:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdenék nős férfival. Tényleg úgy gondolod, hogy nem lenne önuralmad?
2011. júl. 13. 21:42
 16/31 A kérdező kommentje:
Igen. Voltam már ilyen helyzetben, vagyis csak majdnemben, és szerencsére az ő önuralma szólt közbe... Az enyém jól meglapult, mikor szükség lenne rá sehol sincs. Lényeg hogy semmi sem történt, csak kölcsönös vibráció.
2011. júl. 13. 21:47
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem megállított. Még csak el sem mondtam neki, láttam őt a családjával együtt és hát gyönyörűek voltak, nem trappolhattam bele semmilyen módon.

21/N

2011. júl. 13. 21:53
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

Én speciel többre értékelem magam annál,(s eléggé büszkének és gerincesnek ahhoz) hogy szimpla ágyasként éljek "szerelem" címszó alatt :)tönkretéve ezzel az asszonyka esetlegesen gyerek(ek) életét.

Tehát egyértelműen NEM kezdenék ki házas emberrel és NEM állnék le vele semmiféle kapcsolatba. Pedig hidd el volt jó pár próbálkozás :)

2011. júl. 13. 22:05
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen megállít ez a helyzet.

Van néha, hogy megpillantok itt-ott valami jóképű pasit, de mikor meglátom rajta a karikagyűrűt, akkor már másként nézek rá. Ez olyan mint egy tábla ami a foglaltságot jelzi :) ezáltal el is veszíti azt a vonzóságát számomra.

2011. júl. 13. 22:41
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Megállít bizony! Legföképpen mert egy barátnömnek hitt személy le akarta nyúlni tölem a férjemet (szexre). Szerencsére a férjem szeret engem, meg csúnyának is tartja azt a ribit, nem lett belöle semmi. Szabályosan hányingerem lett töle.

Azóta teljesen át tudom érezni ezt, és soha az életben nem lennék ennyire gusztustalan féreg, hogy belemásszak egy család életébe.

2011. júl. 13. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!