Téged megállít a tény, hogy nős/férjezett személybe
zúgsz bele?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mi az arány e téren, ki az, akit megállít a szerelemben, ha a másik fél nős, esetleg gyerekei is vannak.
Én őszintén bevallom, hogy nem tudnék ellentmondani, ha ő közeledne felém, és családos ember lenne. Én valószínű nem kezdeményeznék, de ha ő igen, akkor nem lenne önuralmam ellentmondani.
Kíváncsi vagyok ki vállalja be és ki mond ellent. Várom az ellenérveket is!
Én nagyon szerelmes voltam egy nős pasiba, aki otthagyta volna értem a családját, így vége lett, bár még mindig ugyanúgy szeretem.
2011. júl. 13. 21:09
12/31 anonim válasza:
Nálam is tabu a nős férfi. Viszont sokan vannak, akiknek nem. Hiába a két gyerek, és én, mint feleség, a férjemet pont most hálózta be egy nagyon alja kis nő. A férjemnek csak arra kellett, mégis lehet, hoyg rámegy a házasságunk (a gyerekek 3 év alattiak), a nő meg éli tovább az életét.
2011. júl. 13. 21:33
13/31 anonim válasza:
Kizárt! Semmiképp sem kezdenék nős pasival, még ha ő közelít, akkor sem engednék neki, bármennyire helyes, kedves, jóképű.
2011. júl. 13. 21:36
14/31 anonim válasza:
Ha egy mód van rá, nem hagyom addig fajulni a dolgokat, hogy ilyen vonzalomból szerelem legyen. Szexi, kihívó, éretlen fiatal lány koromban éreztem már olyan erős vonzódást egy nős férfi iránt, hogy majdnem összekevertem a szerelemmel, de soha nem tudta meg, nem mondtam el neki, csak messziről rajongtam érte egy darabig. Úgyhogy nem is tudom, hogy lett volna-e esélyem nála, de ha lett volna se hiszem, hogy elviseltem volna a szerető státuszt, sem azt, hogy hirtelen fellángolásból elhagyja a családját, nem is lett volna értelme.
2011. júl. 13. 21:37
15/31 anonim válasza:
Nem kezdenék nős férfival. Tényleg úgy gondolod, hogy nem lenne önuralmad?
2011. júl. 13. 21:42
16/31 A kérdező kommentje:
Igen. Voltam már ilyen helyzetben, vagyis csak majdnemben, és szerencsére az ő önuralma szólt közbe... Az enyém jól meglapult, mikor szükség lenne rá sehol sincs. Lényeg hogy semmi sem történt, csak kölcsönös vibráció.
2011. júl. 13. 21:47
17/31 anonim válasza:
Engem megállított. Még csak el sem mondtam neki, láttam őt a családjával együtt és hát gyönyörűek voltak, nem trappolhattam bele semmilyen módon.
21/N
2011. júl. 13. 21:53
18/31 anonim válasza:
Én speciel többre értékelem magam annál,(s eléggé büszkének és gerincesnek ahhoz) hogy szimpla ágyasként éljek "szerelem" címszó alatt :)tönkretéve ezzel az asszonyka esetlegesen gyerek(ek) életét.
Tehát egyértelműen NEM kezdenék ki házas emberrel és NEM állnék le vele semmiféle kapcsolatba. Pedig hidd el volt jó pár próbálkozás :)
2011. júl. 13. 22:05
19/31 anonim válasza:
Igen megállít ez a helyzet.
Van néha, hogy megpillantok itt-ott valami jóképű pasit, de mikor meglátom rajta a karikagyűrűt, akkor már másként nézek rá. Ez olyan mint egy tábla ami a foglaltságot jelzi :) ezáltal el is veszíti azt a vonzóságát számomra.
2011. júl. 13. 22:41
20/31 anonim válasza:
Megállít bizony! Legföképpen mert egy barátnömnek hitt személy le akarta nyúlni tölem a férjemet (szexre). Szerencsére a férjem szeret engem, meg csúnyának is tartja azt a ribit, nem lett belöle semmi. Szabályosan hányingerem lett töle.
Azóta teljesen át tudom érezni ezt, és soha az életben nem lennék ennyire gusztustalan féreg, hogy belemásszak egy család életébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!