Téged megállít a tény, hogy nős/férjezett személybe zúgsz bele?
Kíváncsi vagyok mi az arány e téren, ki az, akit megállít a szerelemben, ha a másik fél nős, esetleg gyerekei is vannak.
Én őszintén bevallom, hogy nem tudnék ellentmondani, ha ő közeledne felém, és családos ember lenne. Én valószínű nem kezdeményeznék, de ha ő igen, akkor nem lenne önuralmam ellentmondani.
Kíváncsi vagyok ki vállalja be és ki mond ellent. Várom az ellenérveket is!
engem megállítana. mindenféle okból.
18l
Nem, nem állít meg. Nyugodt lelkiismerettel belezúgok. Ez csak egy érzelem. Lehet rajta uralkodni.
Egy családot viszont sosem tennék tönkre holmi érzelmek miatt.
Tettlegességig már sosem engedném a dolgot, akár kezdeményez a másik fél, akár nem.
Az érzelmek múlandóak. Egy fellángolás miatt nem, éri meg beletaposni egy család életébe.
Úgy gondolom ez csak ész kérdése.
21/L
hm. ha csak barátnője van, és semmi gyerektéma vagy ilyesmi, akkor nem szívbajoskodok. tetszik, jól érezzük magunkat, és ennyi. kapcsolatba nem kezdenék vele, mert velem is tuti megcsinálná.
családos ember életébe nem folynék bele szívesen, anyámat is otthagyta apám egy 20 éves csajért, miután megszülettem.
egyáltalán nem a csajt hibáztatom, ha apám nem vele, akkor egy másikkal lép le. apám volt a kötsög, nem a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!