Félnétek az ilyen embertől?
A faluban biztosan van pár erős emberke, őket azért tanácsos lenne megkérni, hogy beszélgessenek el vele....
Aztán meg... tudod... Ha állambácsi leszarja és kirak egy ilyen embert közösségbe... Az meg nem hajlik a szép szóra... Néha el-eltűnnek ilyenek nyomtalanul. (én nem félnék megtenni, ha a gyermekeimről lenne szó, h veszélyezteti őket.)
szerintem ha nem vagytok sokan, pl. csak négyen, a családban (mármint akik a faluban laknak) akkor érdemes lenne valami távolabb lakó rokonhoz költözni.
Azt emlegette hogy négy emberrel fog végezni? ha volt valami konfliktus az elmúlt időkben (esetleg az elmúlt 10 évben is) akkor én mindenféleképpen távol tartanám magam tőle.
és ha már kisgyerekként is így viselkedett akkor már... ehhez tényleg nem tudok mit hozzáfűzni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!